Ga naar inhoud

tandwielletjes


Aanbevolen berichten

Ik heb een AEG lavamat 72620, als je de kap los maakt zie je een zwart afdekplaatje onder dit plaatje zitten 3 tandwielen geel, rood, wit , door het kapje los te maken omdat daar een hoop herrie vandaan kwam zijn de wielletjes los geschoten, nu kan ik de goede volgorde hoe ze zaten niet meer achterhalen, heeft iemand misschien een oplossing??? PS de wasmachine draaid wel gewoon, maar pakt het water niet meer op de goede volgorde omdat het rode tandwiel vast zit maar de andere niet meer. alsvast bedank als er iemand een oplossing heeft.
Link naar reactie
Zie [url]http://www.mediafire.com/file/uc01jb54aoueshb/Water%20distributor.doc[/url] De staand van de tandwielen tov elkaar maakt niet uit zo te zien. De motor draait totdat de schakel vinnen op het grote tandwiel(3)in de juiste stand staan. De hendel (4) moet wel juist geplaats worden.
Link naar reactie
  • 2 jaren later...
Ik heb ook problemen met de drie tandwieltjes van de waterverdeler van de AEG Lavamat 72620, precies zoals Kurt beschrijft. Ik ben op zoek naar de juiste instelling van de tandwielen, omdat die volgens mij niet goed meer staan. De foto: [url]https://docs.google.com/file/d/0ByQM6Rf7ZUefTkkyYnB1RFVVZ1E/edit?usp=sharing[/url] Kan iemand de juiste stand van de tandwielen laten zien? De link in eerdere reacties werkt niet meer :( (Ik weet dat ik de zeepbakdeksel zou moeten vervangen, maar ik heb nu geen 60-110 euro voor een nieuw deksel en ik weet 100% zeker dat de juiste configuratie van de tandwielen gaat helpen. Voordat ik hem 10 meter (rechtop, netjes) heb verplaatst, deed hij het namelijk nog prima zonder tikken)
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...