Ga naar inhoud

5" monitor met VA aansluiting. daarvoor koop ik een converter: USB naar VA kabel. maar zou dit dan gaan werken?


tychotjeuh

Aanbevolen berichten

Ik wil een kleine monitor kopen voor mijn pc. ik heb er een gevonden maar het heeft een VA aansluiting. daarvoor wil ik een USB naar VA converter kopen. maar ik weet niet zeker of dit dan ook echt gaat werken. weet iemand of dit werkt? laat het alstublieft weten. Met vriendelijke groet Tycho
Link naar reactie
Inderdaad heel onduidelijk. VA kan staan voor Video/Audio of er kan VGA bedoeld worden. Hoe dan ook, in beide gevallen zal de beeldkwaliteit tegen gaan vallen. Maar aan de andere kant zal er weinig te wensen zijn met een beeldschermpje van nog geen 13 centimeter (5"). Een voorbeeld van een display met een AV-aansluiting: http://tinyurl.com/tinydisplay
Link naar reactie
@Kasander1 het linkje wat u in uw antwoord heeft gezet is hetzelfde beeldscherm wat ik wil gaan kopen. en omdat ik die aansluiting niet in mijn computer heb zitten, wil ik daar een converter voor kopen. maar voordat ik dit allemaal wil gaan kopen, wl ik zeker weten of het gaat werken. (en waarom ik zo een klein schermpje wil is omdat ik daarop mijn muziek wil zien, en ik vind het voor in mijn setup overbodig om een extra scherm van rond de 15inch te plaatsen)
Link naar reactie
ik heb een aantal uur naar het juiste antwoord zitten zoeken op het internet. en ik ben er zojuist achtergekomen dat wat ik de AV aansluiting noemde eigenlijk een Composiet aansluiting heet. en dat het gele stekkertje van de geel, rood en wit voor de video is. en in mijn computer zit een aparte gele ingang. hier een linkje waarop dat te zien is: https://www.informatique.nl/518446/asrock-x58-extreme3.html dus als ik deze kabel koop: https://www.kabelshop.nl/Valueline-Composiet-Tulp-RCA-mannelijk-videokabel-1-meter-VLVP24100B10-i222-t356.html en de kabel dan in de pc doe en in de gele ingang van de kabels bij het schermpje zou het in principe moeten werken. of zit ik er helemaal naast?
Link naar reactie
ik vind het fijn om alles via mijn pc te doen. als ik dus een spelletje aan het spelen ben of een verslag aan het typen ben, vind ik het fijner om even met mijn muis naar het andere beeldscherm te gaan en daar een ander muziekje op te zetten. een raspberry pi zou ik kunnen gebruiken voor de muziek, maar als ik het ook via dat 5inch schermpje zou kunnen doen dan doe ik toch liever dat. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om mij de nodige informatie te geven!
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...