Ga naar inhoud

Diablo 3 nu ineens op C schijf


Aanbevolen berichten

Ik heb Diablo in september geÏnstalleerd op de M schijf / partitie.\r\nNu na een update van 13 december staat hij op de C schijf.\r\nDaar ben ik niet echt blij mee, omdat dat een SSD van 128 GB is.\r\nNu heb ik nog 58 GB vrij, dat is dus nu geen probleem.\r\nMaar als meer spellen dat doen, is de SSD snel vol.\r\n\r\nWeet iemand waarom de update ineens op de C schijfr staat en hoe ik hem weer op de Games schijf kan zetten?
Link naar reactie
Ook als je een programma, dus ook een game, op een andere partitie dan C:\\ installeert, wordt er altijd een gedeelte ervan op de C schijf gezet. Dit is nodig om het spel onder het besturingssysteem te kunnen laten draaien. Het kan zijn dat je tijdens de update de mogelijkheid om deze op een andere partitie te zetten, hebt gemist. Kijk eens onder de eigenschappen van de snelkoppeling op je bureaublad waar deze naar verwijst onder \"Doel\"
Link naar reactie
Je zou moeten uitzoeken waar de savegames staan en die veiligstellen en dan het spel eerst verwijderen, meestal is daar een optie voor, en dan opnieuw installeren op de gewenste locatie, meteen de update ook doen. Daarna zet je je savegames weer terug op de locatie waar ze eerder ook stonden. Als het goed is kan je dan gewoon verder waar je was gebleven.
Link naar reactie
Ik zou het toch even op een gespecialiseerd forum nakijken of navragen dan, gewoon om zeker te weten dat je savegames zo echt bewaard blijven. Ik heb jouw spel niet zelf, maar heb wel een aantal games op Steam die ook saves in de cloud opslaat, maar ook op m\'n HDD, soms loopt de cloud namelijk wat achter omdat er (nog) niet gesynchroniseerd is.
Link naar reactie
  • 3 weken later...
[QUOTE=Anacho;628712]Ik zou het toch even op een gespecialiseerd forum nakijken of navragen dan, gewoon om zeker te weten dat je savegames zo echt bewaard blijven. Ik heb jouw spel niet zelf, maar heb wel een aantal games op Steam die ook saves in de cloud opslaat, maar ook op m\'n HDD, soms loopt de cloud namelijk wat achter omdat er (nog) niet gesynchroniseerd is.[/QUOTE]\r\n\r\nHartelijk dank voor je reactie.\r\nSorry voor mijn late antwoord.\r\nHet is gelukt en bij Diablo3 staan de saved games on the cloud.\r\n\r\nBedankt voor de reacties.\r\n\r\nJoop
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...