Ga naar inhoud

pdf converter to pdf


Aanbevolen berichten

Ik heb een sony ereader. Nu zijn de pdf bestanden niet goed te lezen, ook niet als je het lettertype vergroot. Een verkoper van dixons vertelde mij dat er een pdf converter bestond, waarmee het technisch mogelijk was om een pdf bestand te converteren naar een kleiner pdf bestand, zodat je het wel kon lezen. Degene wist niet de naam daarvan heb al flink lopen zoeken op internet, maar nog geen goed werkend programma tegengekomen. \r\nWie heeft een idee hoe dit programma heet?
Link naar reactie
[QUOTE=katinkadrost;610113] echt pdf naar klein pdf, Dit zei de verkoopmedewerker van Dixons.\n[/QUOTE]\n[URL=\"http://www.cosgan.de/smilie.php\"][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o080.gif[/IMG][/URL] \n[quote]Ik heb PDF naar Epub wel geprobeerd, maar geen resultaat. [/quote]\ntoch nog een reactie . :)\nmaar hoezo geen resultaat ?
Link naar reactie
Ik geef je in reactie #5 toch duidelijk een aanwijzing zelfs met twee voorbeelden, maar het zijn niet de enige twee pdf \"verkleiner\'s\" er staan er op Google nog veel meer, ook gratis.\n\n\nMaar je kunt met het Windows 7 kniptool ook de pagina\'s uitknippen en opslaan als jpg of BMP plaatjes en deze naar behoren bewerken in o/a Paint shop pro, opmaat maken contrast rijker maken en dan van al die plaatjes weer een nieuwe pdf file maken of een Word file en die weer omzetten met een gratis doc to pdf converter waarvan er ook tientallen zijn te vinden op Google, maar dat is de lange weg.\n\nEen iets kortere weg is de pdf te converteren naar een doc file en deze in Word bewerken en terug converteren naar pdf.\n\nOverigens is mijn eerste hint de snelste, of je volgt deze [URL=\"http://www.wikihow.com/Resize-And/or-Scale-Pdf-Files\"]link[/URL].
Link naar reactie
[QUOTE=katinkadrost;610105]Helaas nog niet gelukt. Het gaat om een PDF BESTAND TE CONVERTEREN NAAR EEN KLEINER PDF BESTAND.[/QUOTE] Je moet terug gaan naar dixons en die verkoper van dixons een draai om zijn oren verkopen. Je kunt niet iets, bijvoorbeeld een pdf file, of een baksteen converteren naar, een in het geval van de pdf file, een pdf file of een baksteen naar een baksteen;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...