Ga naar inhoud
  • 0

Malwarebytes


Anoniem2

Vraag

Malwarebytes \r\n\r\nLas met enige verbazing het antwoord van de Faqman over\r\nMalwarebytes.\r\nGebruik dit progje al enige jaren samen met Microsoft\r\nSecurity Essentials. Gaat volgens mij prima samen.\r\n\r\nLees hier maar eens: [url]http://www.idealsoftware.nl/MBAM/[/url]\r\n\r\nOf Google op Malwarebytes.\r\n\r\nGroetjes,\r\n\r\nMorgen75.
Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0
[QUOTE=reintje;604449]Toch sportief dat ie zo snel reageert![/QUOTE]\n \nTja, maar of het nu ook duidelijker is geworden?\n\nEerst zegt de FAQman dat de vraagsteller moet kiezen tussen MSE en MBAM.\n\nDaarna blijkt dat de FAQman slechts een \'tegenstander\' is van dubbelop in geval van antivirus-achtige programmatuur.\n\nEn uiteindelijk blijkt dat zelfs de FAQman op de hoogte is van het feit dat verschillende security tools elkaar toch prima verdragen!
Link naar reactie
  • 0
Met enige verbazing heb ik dit topic de afgelopen dagen zien groeien van discussies over het al dan niet goed functioneren van bepaalde AV\'s en al wat meer. Terwijl de vraag van de topicstarter toch m.i. eenvoudig was: Kan MWB wel of niet draaien naast een ander AV. En dat antwoord is eenvoudig, duidelijk en meerdere malen door ctrlaltdelete uiteengezet en toegelicht: \"Ja\" ;)
Link naar reactie
  • 0
Zo kan ie wel weer :lol: maar nu weer even serieus:\r\nBij de jaarlijkse AV-test die Consumentenbond door specialisten laat uitvoeren, staat Avira wederom bovenaan met een detectie van 96% tegenover 89% 88% 87% voor resp. AVG Avast6 MSE.\r\n\r\n...........................................................................Avira... AVG...Avast6...MSE\r\nDe waardering voor de systeembelasting was .....7,4......7,3.......7,6.......7,8\r\nDe waardering voor gebruiksgemak was...............6,9......3,7.......3,8......8,6\r\n\r\nDaar is veel commentaar op gekomen van de abonnees en die hebben -inderdaad- allemaal een beetje gelijk :lol::lol:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...