Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=dutch-online;571341]...\r\n\r\n\r\nIeder zijn smaak , ik vind het maar vreemd getokkel.;):D:):mrgreen:[/QUOTE]\r\nHeb je ook een minuutje door gekeken hoe aan het eind een haai gefascineerd werd door het te aaien ?\r\n\r\nIk vraag me wel af of die beesten het verschil blijven zien tussen de aangereikte prooi aan het eind van de hand van die man, en de hand van de man.... Hij zelf blijkbaar ook, want daarom draagt hij zeker een stalen maliën handschoen.\r\n\r\nIk vind het in ieder geval niet een echt leuk uitdagend spelletje, ik ga wel proberen te wandelen met een merel (proud)
Link naar reactie
  • Reacties 2,4k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2366

[QUOTE=dutch-online;571341]...\r\n\r\n\r\nIeder zijn smaak , ik vind het maar vreemd getokkel.;):D:):mrgreen:[/QUOTE]\r\nHeb je ook een minuutje door gekeken hoe aan het eind een haai gefascineerd werd door het te aaien ?\r\n\r\nIk vraag me wel af of die beesten het verschil blijven zien tussen de aangereikte prooi aan het eind van de hand van die man, en de hand van de man.... Hij zelf blijkbaar ook, want daarom draagt hij zeker een stalen maliën handschoen.\r\n\r\nIk vind het in ieder geval niet een echt leuk uitdagend spelletje, ik ga wel proberen te wandelen met een merel (proud)
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;570769]Ik heb nog even in mijn prullenbak van Thunderbird gekeken, maar nee, van dit bericht van je heb ik nooit een notificatie gekregen.\n\n\"[I]Het is weer waarvan je het liefst wat in een flesje zou doen en pas opent als de beste mensen zich laten maken.[/I]\"\n\nwas vóór de edit: \n\n\"[I]Vandaag is het weer waarvan je het liefst wat in een flesje zou doen en pas opent als de beste mensen zich laten maken.[/I]\"\n\nIk vond dat elk woord wat weg kan ook weg moet. Vandaar mijn edit.[/QUOTE]\n\nIk begrijp het nog niet: [I]als de beste mensen zich laten maken.[/I]? Wat bedoel je daar mee? \nLaten mensen zich maken? en dan zijn het ook nog eens de beste?
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;571337]Mooie muziek ,,Prachtig filmpje.\n[URL]http://www.youtube.com/watch_popup?v=WK2LpUoqX6A&vq=medium[/URL][/QUOTE]\n\nJa... ik vind het mooi. Is al een oud nummer en dat filmpje vind ik ook wel kicken. \'t Is net of je er zelf tussen zwemt... Wow.. hij hypnotiseert denk ik...
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;571407]Ik begrijp het nog niet: [I]als de beste mensen zich laten maken.[/I]? Wat bedoel je daar mee? \r\nLaten mensen zich maken? en dan zijn het ook nog eens de beste?[/QUOTE]\r\nJe hoeft het niet te begrijpen, het is een \'[I]laten maken[/I]\'\' wat niet uit te leggen valt, maar met twee woordjes genoeg voor mij zeggen. \r\nIk doe dan maar een beroep op dichterlijke vrijheid :mrgreen:.\r\n\r\n\'[I]De beste mensen[/I]\' vind ik overigens niet zo moeilijk. Dat zijn gewoon toevallig betere mensen dan alle andere.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;571408]Ja... ik vind het mooi. Is al een oud nummer en dat filmpje vind ik ook wel kicken. \'t Is net of je er zelf tussen zwemt... Wow.. hij hypnotiseert denk ik...[/QUOTE]\nHet lijkt idd op hypnose, maar daar moet je bij haaien dan wel mee oppassen, omdat als haaien niet zwemmen ze geen waterstroom door hun kieuwen krijgen (ze \'happen\' geen water zoals andere vissen) en dus kunnen \'verdrinken\'.
Link naar reactie
  • 1 maand later...
Uit de nieuwsbrief van Computer Idee van deze week.\n[QUOTE]\n[B]Zomerpuzzel met 10.000 euro aan prijzen![/B]\n\n\nWe hebben ditmaal voor ruim €10.000 aan prijzen waaronder een Sony tv t.w.v. 10.000 euro![/QUOTE]\nDus ze hebben 1 prijs?\n\nEn een regel verder.\n[QUOTE]Vindt u meedoen niet belangrijk, doe het dan om te winnen![/QUOTE]:confused::confused:
Link naar reactie
  • 1 maand later...
Over etende vogels gesproken... deze foto\'s maakte ik een week of drie geleden.\n[ATTACH]16173[/ATTACH]\n[ATTACH]16174[/ATTACH]\n[ATTACH]16175[/ATTACH]\nLangs het riviertje de Rotte ligt de polder heel wat meters lager, en er staan dan ook een paar elektrische gemalen in die polder welke via een ondergrondse pijp water in de Rotte lozen, om de polder droog te houden natuurlijk. Zo\'n gemaal start volautomatisch op als het niveau in de sloten stijgt na een dagje regen.\n\nDit Visdiefje had het door; kleine visjes welke meegepompt in de Rotte terecht komen worden door de sterke stroming van het gemaal naar het oppervlak gesleurd, en daar, een metertje boven het water, zit het sterntje bij de uitlaat van het gemaal te gluren tot er een visje zichtbaar komt, en scheert dan in een flits even over het water voor het ophalen van dat maaltje.\nZo succesvol, dat het zeker iedere drie minuten beet had, en soms een tijdje met het visje in de bek zat uit te blazen, gewoon omdat zijn maag bomvol zat. Af en toe vloog het uit beeld, misschien om jongen te voeren.\n[COLOR=\"White\"].[/COLOR]
Link naar reactie
Maar dan... \n[ATTACH]16177[/ATTACH]\nHet gemaal stopte plots weer met pompen.\nHet beestje ging op zijn vaste plaatsje zitten, en keek met een heel schuin oogje naar het stilvallend water, een kreet roepend. Een beetje nerveus trippelde het van links naar rechts, steeds maar schuin kijkend naar dat stille water beneden.\n\nTwintig seconden later veranderde het ineens van houding, de vleugels gingen naar beneden in een soort [url=http://www.buiten-beeld.nl/uploads/preview/78/09/65/2884.jpg]baltshouding[/url] (?). Niet naar een partner, maar naar het voedselpotje dat was. Krijsend danste het heen en weer, duidelijk de aandacht gericht op dat stille water beneden, alsof het jammerend de eigen \'god\' aanriep met de prangende vraag waarom toch op de meest ongezette tijden dat visrestaurant daar beneden open en dicht gaat 8-|\n[ATTACH]16178[/ATTACH][ATTACH]16179[/ATTACH]\n\nIk kon het visdiefje tot op een meter of 5 benaderen, met een hek er tussen. Het \'visrestaurant\' was denk ik de spil in het overwinnen van dat beestjes angst.
Link naar reactie
Dank :)\r\n\r\nIk heb wel even de naam moeten veranderen, want het is een [url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Visdief][I] Visdiefje[/I] (Sterna hirundo)[/url] .\r\n\r\nEerst noemde ik het een [url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Noordse_stern]\'Noordse Stern\' (Sterna paradisaea)[/url] maar dat blijkt echt verkeerd, dat is een zustersoort van de Visdief.\r\nWel allemaal familie van de Sternen (Sternidae), maar de Noordse stern zie je hier niet zo vaak broeden, en die krijgen in het broedseizoen een helemaal rode snavel.\r\n\r\nBegrijpelijk foutje waar ik al eerder op gewezen was trouwens :wink:
Link naar reactie
Een beetje tactisch te werk gaan wil wel helpen.\r\n\r\nScherpte is een groot probleem, en dan vooral scherpstelling omdat ze bewegen, maar als je kijkt naar de eerste foto hierboven dan zie je dat de vogel aanvliegt op een landingsplaats, en dat is dat muurtje welke je hier niet- maar op de andere foto\'s wel kan zien.\r\nM.a.w., ik heb gezien dat hij altijd daar wil zitten, en dus daar terugkeert, dus ik kan scherpstellen (met de hand het liefst) op een centimeter of 30 achter de rand van dat muurtje. En laat hem dan maar binnenvliegen :)\r\nDan heb je één factor uitgeschakeld, en wel zo\'n beetje de belangrijkste.\r\nEn dan wel de camera vloeiend met de beweging meetrekken zodat het vogeltje in het centrum blijft.\r\n\r\nAutomatische scherpstelling is hier bijna niet te doen[B];[/B] het beestje neemt maar een klein deel van de originele foto in beslag (bij mijn brandpuntsafstand), dus het scherpstellingsgebied ziet te vaak het water er achter, en stelt dat scherp.\r\n\r\nWat zeker een beetje ervaring geeft is om b.v. meeuwen langzaam door een ander te laten voeren, en jij concentreert je dan op de problemen van een foto. \r\nMooi is het dan om een dag te nemen waarbij het een beetje straf en constant waait (wijds open ruimte), want dan gaan ze op geringe hoogte stil hangen, en werkt de scherpstelling al wat beter.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...