Ga naar inhoud

*.xvid *.idx & *.sub branden?


Aanbevolen berichten

Hoi\r\n\r\nik heb een film gedownload en ik wil die (gewoon ouderwets) branden\r\nin de map staan d volgende bestanden:\r\n[LIST]\r\n[*]mama_mia.xvid\r\n[*]mama_mia.idx\r\n[*]mama_mia.sub\r\n[/LIST] :)\r\n\r\nOp mijn Pc kan ik de film gewoon inclusief ondertiteling afspelen met SMplayer. maar als ik ga branden (starburn) krijg ik de melding:\r\n[B]\r\nPlease select folder with correct DVD-video content (*.VOB *.IFO *.BUP files!)[/B] :( \r\n\r\nHoe kan ik dit oplossen? :eek:
Link naar reactie
dan wil je dus een avi omzetten naar dvd met ondertitels.\r\nwil je de ondertitel er vast in ?? \r\nof wil je in/uit-schakelbare ondertitels ??\r\n\r\nheb je windows movie maker ?? (zit in vista)\r\nheb je nero ?? zo ja, welke ??\r\n\r\nheb je een beetje vlotte en moderne pc, dan lukt het omzetten in een nachtje\r\neen pentium 3 , vergeet het dan maar.\r\n\r\nwil je er een dvd van maken, dan kan je hier eens naar kijken (heb \'m zelf nog nooit gebruikt)\r\n[url]http://www.submagic.tk/[/url]\r\n\r\nps. sommige dvd spelers ondersteunen ook avi en .srt (soms ook .sub)\r\ndan hoef je dus alleen de .sub om te zetten naar .srt
Link naar reactie
[QUOTE=turn;429792]dan wil je dus een avi omzetten naar dvd met ondertitels.\r\nwil je de ondertitel er vast in ?? \r\nof wil je in/uit-schakelbare ondertitels ??\r\n\r\nheb je windows movie maker ?? (zit in vista)\r\nheb je nero ?? zo ja, welke ??\r\n\r\nheb je een beetje vlotte en moderne pc, dan lukt het omzetten in een nachtje\r\neen pentium 3 , vergeet het dan maar.\r\n\r\nwil je er een dvd van maken, dan kan je hier eens naar kijken (heb \'m zelf nog nooit gebruikt)\r\n[url]http://www.submagic.tk/[/url]\r\n\r\nps. sommige dvd spelers ondersteunen ook avi en .srt (soms ook .sub)\r\ndan hoef je dus alleen de .sub om te zetten naar .srt[/QUOTE]\r\n\r\nMaakt niet uit of de ondertitel ik het aan of uit kan zetten als het maar nederlands is want ik kan namelijk uit 12 talen kiezen.\r\n\r\nja ik heb movie maker (maar geen vista)\r\n\r\nnee ik heb geen nero\r\n\r\nja ik heb een snelle moderne pc (kan crysis spelen)
Link naar reactie
[QUOTE=Koenverbruggen;429794]Maakt niet uit of de ondertitel ik het aan of uit kan zetten als het maar nederlands is want ik kan namelijk uit 12 talen kiezen.\r\n\r\nja ik heb movie maker (maar geen vista)\r\n\r\nnee ik heb geen nero\r\n\r\nja ik heb een snelle moderne pc (kan crysis spelen)[/QUOTE]\r\n\r\n:-$oeps my bad, ik bedoelde windows dvd maker\r\n:-$en nog een keer mijn fout, ik had er even niet aan gedacht dat een sub wel eens meerdere talen kon bevatten.\r\n\r\nmaar goed we gaan door, je hebt dus nog geen software op de pc staan om een dvd te maken ??\r\ndie link die ik gaf vereist wel een hoop eigen werk, althans voorwerk, lees deze tut maar eens.\r\n[url]http://submagic.nlondertitels.com/tutorial.htm[/url]\r\n\r\nook hier kan je eens verder kijken, [url]http://www.divxstart.com/?show=helpcentre[/url]\r\nook convertXtoDvd schient hier een goed prog voor te zijn, maar dit is niet gratis.\r\n\r\nga er in het kort van uit: makkelijk en snel is een betaald prog, meer moeite doen en meerdere progs instaleren en mee werken dan kan het met freeware
Link naar reactie
ja klopt die is al een tijdje niet bijgewerkt.\r\n\r\nwel ff een tip\r\nde progjes en codecs die je nodig hebt, als je die gedownload hebt haal ze dan even door \r\n[url]http://www.virustotal.com/[/url] heen (zeker van vreemde sites)\r\nwant er zwerft een hoop rotzooi rond.\r\n\r\nals je twijfelt laat het dan even weten (via een pb) met een link er bij.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...