Ga naar inhoud

verlengen van de speakerkabels


Aanbevolen berichten

hallo,\r\nIk ben op dit moment bezig met het aansluiten van mijn creative t6100 5.1 systeem maar de snoeren naar de achterste speakers zijn duidelijk te kort. \r\nDeze wil ik gaan verlengen maar ik kan nergens vinden welk type snoer erop zit. En welk snoer ik dus nodig heb qua weerstand. \r\niemand enig idee??\r\nbvd\r\n\r\nRens
Link naar reactie
Als je weet wat voor aansluiting deze luidsprekers hebben op de subwoofer, dan kun je zo nagaan, wat voor verlengsnoer nodig hebt.\nBijvoorbeeld een tulpstekker, die kun je zo kopen in de winkel of op internet.\nOf helemaal zonder aansluiting, gewoon een draadje die je in een klemmetje moet stoppen, dan kun je gewoon een geluidskabel kopen, en die met zo\'n koppelstukje aan elkaar koppelen.
Link naar reactie
Is dat toevallig zon plugje?\n[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/55/Tulppluggen.jpg/300px-Tulppluggen.jpg[/IMG]\nDit zijn er drie bij elkaar, de rode en witte zijn voor geluid, de gele voor video, maar dat doet er niet toe.\n\nAls het wel zo\'n stekkertje is, dan adviseer ik je bijvoorbeeld deze (dus 2x):\n[URL=\"http://www.bol.com/nl/p/elektronica/hama-cinch-kabel-1-5m/9000000004982644/index.html\"]Hama Cinch Kabel - 1.5m[/URL]\nin combinatie met deze koppelstukjes:\n[URL=\"http://www.bol.com/nl/p/elektronica/hama-htl-ii-cinch-koppeling-2-stuks/9000000005001201/index.html\"]Hama Htl Ii Cinch Koppeling - 2 Stuks[/URL]
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;420972]Waarom wel ????\r\nEr zijn overal gewoon winkels waar ze zulke snoertjes hebben.\r\nZelfs de Hema en de meeste bouwmarketen hebben zulke snoertjes.[/QUOTE]\r\n\r\nIk zei dat omdat hij zei dat hij wel eens een keer zal gaan kijken. Als je ze direct bestelt, heb je ze morgen in huis. En dat is beter dan \'wel even een keer\' naar de winkel gaan.\r\nMaar je kunt het natuurlijk ook in de winkel kopen, bij de Hema ofzo. Maar vaak zijn het daar niet van die merken die er een paar euro voor vragen, maar al gauw een tientje of twee. Dat zie je (te) vaak.
Link naar reactie
Bedoel je 8 meter in totaal of ongeveer 4 meter per luidspreker?\nWant als je 4 meter per luidspreker nodig hebt, dan kan deze ook:\n[URL=\"http://www.bol.com/nl/p/elektronica/hama-videokabel-2-cinch-5m/9000000004988095/index.html\"]Hama Videokabel 2 Cinch - 5m [/URL]\nHier staat dat het voor video is, maar het principe van die kabels is voor audio hetzelfde, dus je kunt het ook voor audio gebruiken.\nEn dan 2 van deze kabels, en dan die koppelstukjes, heb je alles voor elkaar voor maar \n3 + 3 euro (2 kabels) + 6 euro (koppelstukjes) + 2 euro (verzendkosten) = 14 euro.\n\nEn als je 8 meter per luidspreker bedoelt, dan is er deze:\n[URL=\"http://www.bol.com/nl/p/elektronica/hama-videokabel-2-cinch-10m/9000000004988441/index.html\"]Hama Videokabel 2 cinch - 10m[/URL]\nDan kost het \n9 + 9 euro (2 kabels) + 6 euro (koppelstukjes) + 2 euro (verzendkosten) = 26 euro.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...