Ga naar inhoud

filmpje downloaden van rtl travel


Aanbevolen berichten

Ik heb een uitzending gemist van RTL travel en wil deze downloaden naar mijn pc\r\n\r\nDe volgende link krijg ik.\r\n\r\n[url]http://www.rtl.nl/vm=/reizen/rtltravel/home/)/system/video/html/components/reizen/rtltravel/miMedia/2008/week02/do_12_volledig.avi_plain.xml[/url]\r\n\r\nIk kan dit echter niet downloaden met mij bekende programma\'s (ze herkennen de xml niet)\r\n\r\nWelk programma kan dit wel?\r\n\r\nDank!\r\nJan
Link naar reactie
[QUOTE=janz;371322]\r\n\r\n[url]http://www.rtl.nl/vm=/reizen/rtltravel/home/)/system/video/html/components/reizen/rtltravel/miMedia/2008/week02/do_12_volledig.avi_plain.xml[/url]\r\n[/QUOTE]\r\n\r\n[quote=RTL] [B]De webpagina die je hebt opgevraagd bestaat niet[/B].[/quote]\r\n\r\nhet zal wel goed beveiligd zijn door rtl, je kan wel kijken of je een prog kan vinden dat een scherm opname maakt, maar hoe de kwaliteit dan wordt ?? ik weet het niet.
Link naar reactie
  • 9 maanden later...
Hallo,\r\n\r\nIk zit ongeveer met hetzelfde probleem. Ik probeer de afleveringen van Dutchmil van rtl.nl te halen. [url]http://www.rtl.nl/programma/dutchmil/[/url] .\r\n\r\nIk heb Sothink Web Video Downloader als geprobeerd, zowel de stand-alone als de firefox plugin, maar geen van beiden ziet de video, kan iemand helpen?\r\n\r\nBedankt!
Link naar reactie
Klik met de rechtermuisknop op het lopende filmpje en kies Eigenschappen:\n\n[ATTACH]13575[/ATTACH]\n\nKopieer de url en open Sothink Web Video Downloader > File > New Download en plak de url in het venster\n\n[ATTACH]13576[/ATTACH]\n\nKlik op OK\n\nDe video staat nu op je HD.\n*wvx kan worden afgespeeld in de Windows Media Player.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...