Ga naar inhoud

Het Grote "Foute Topic"


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Misschien wel handig als je het beter inleid, Thijs.. jij hebt nu al 2 topic\'s geöpend, die wss heel populair gaan worden... alleen \'k denk dat weinigen weten waar deze over gaat.\r\nVandaar dat \'k je maar ga helpen :D (eigenlijk wou ikke hem openen, nouhou...)\r\n\r\n\r\nScreenshots e.d. die echt fout zijn.. dus \"het foute plaatje\" wat niet had mogen bestaan ;)
Link naar reactie
[quote=Modje]Maar ook hier geldt; niet de layout vernaggelen. Dus Redder, ik heb de \'plaat\' van jou weer verwijderd. Volgens mij was die ook van \'t zelfde als die van Avv.... toch?[/quote]\r\n\r\n:-$\r\nWas alleen even om te laten zien dat ik goed ben in (B) tappen :-P\r\nKlikkie: => [url]http://www.lennardesveld.com/lol.JPG[/url]
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood][quote=Modje]Maar ook hier geldt; niet de layout vernaggelen. Dus Redder, ik heb de \'plaat\' van jou weer verwijderd. Volgens mij was die ook van \'t zelfde als die van Avv.... toch?[/quote]\r\n\r\n:-$\r\nWas alleen even om te laten zien dat ik goed ben in (B) tappen :-P\r\nKlikkie: => [url]http://www.lennardesveld.com/lol.JPG[/url][/quote]\r\n\r\nAha, oki. Dan neem ik even een getapte van je (B) (proud)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...