Ga naar inhoud

Nickname veranderen?


Aanbevolen berichten

Niets over mezelf hoor :-P \r\n\r\nHet komt uit austin powers en dat vond ik wel grappig :mrgreen: \r\n\r\nCheck,\r\n\r\n[img]http://momentoffame.com/photopost/data/535/112sq-fat-bastard-goldmember-newl.jpg[/img]\r\n\r\nBvb (proud) \r\n\r\nDat is austin powers in een pak :lol:\r\n\r\nIk wil wel een andere verzinnen als het moet :-( (proud)
Link naar reactie
Aha zo, juist. Ik ken het niet, Austin Powers wel maar dat fat-dinges niet.\r\nIk vind zelf een username waar \'bastard\' in voorkomt zelf niet kunnen. Verder heb ik het er even met Admin over gehad en wij vinden dat er een goede reden moet zijn om van username te willen veranderen.\r\nEn omdat je hem saai geworden vind is voor ons niet een goede reden. Wij hebben er geen belang bij dat er daarna nog meer hiermee zullen komen.\r\nDus sorry Hellolo.\r\nEn trouwens, ik [en meerdere met mij] kennen jou nu eenmaal onder deze naam... en dat is ook wat waard toch? :wink:
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes]gewoon zeggen dat je echte naam ook hellolo is :-P \r\n\r\n[url=http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?t=137]dit[/url] schijnt namelijk wel een goede reden te zijn, vraag me af wat hier mis mee is, komen ze via google te weten dat ik op dit forum rondhang.....[/quote]\r\n\r\n\r\nNou zelf blijf ik liever anoniem - maak mezelf wel bekend bij gebruikers als ik dat zelf wil - . Vergeet niet dat internet WERELDWIJD is...... Je kunt mensen heel eenvoudig traceren (of volgen wat ze op het net doen) via internet.... waar is dan je privacy....? Daar stel ik toch wel prijs op..... Bovendien zijn ze niet allemaal even normaal als Petertjevanes....
Link naar reactie
[quote=Modje]Aha zo, juist. Ik ken het niet, Austin Powers wel maar dat fat-dinges niet.\r\nIk vind zelf een username waar \'bastard\' in voorkomt zelf niet kunnen. Verder heb ik het er even met Admin over gehad en wij vinden dat er een goede reden moet zijn om van username te willen veranderen.\r\nEn omdat je hem saai geworden vind is voor ons niet een goede reden. Wij hebben er geen belang bij dat er daarna nog meer hiermee zullen komen.\r\nDus sorry Hellolo.\r\nEn trouwens, ik [en meerdere met mij] kennen jou nu eenmaal onder deze naam... en dat is ook wat waard toch? :wink:[/quote]\r\n\r\nOh ok was te proberen :lol: \r\n\r\nDaar heb je ook wel weer gelijk in :-) \r\n\r\n[quote]Maak dat plaatje wat kleiner en maak er je avatar van Trots [/quote]\r\n\r\n :mrgreen: \r\n\r\n[quote]Hellolo heeft wel iets vrolijks juist Glimlach [/quote]\r\n\r\nKwam van hello hello :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=ctrlaltdelete]heeeeel verhaal getypt...... en zelf toch maar gewist.\r\n(had niets met Hellolo of Petertje te maken)[/quote]\r\nWaar dan wel mee denkt Modje nu nieuwsgierig... *-) [img]http://www.hondenroedel.nl/phpBB2/images/smiles/eusa_think.gif[/img]\r\n\r\n[quote=Petertjevanes] [url=http://forum.computeridee.nl/viewtopic.php?t=137]dit[/url] schijnt namelijk wel een goede reden te zijn, vraag me af wat hier mis mee is, komen ze via google te weten dat ik op dit forum rondhang.....[/quote]\r\nIs ook niks mis mee maar dan zijn mensen gewaarschuwd. Kreeg ten tijde van het \'oude\' forum nog wel eens verontwaardigde mailtjes van mensen die hun eigen naam gebruikt hadden als username en ons dan de schuld gaven dat ze via Google te vinden waren :-S En dan ook eisten dat ik alles verwijderde... [img]http://www.hondenroedel.nl/phpBB2/images/smiles/kier.gif[/img]
Link naar reactie
[quote=Modje][quote=ctrlaltdelete]heeeeel verhaal getypt...... en zelf toch maar gewist.\r\n(had niets met Hellolo of Petertje te maken)[/quote]\r\nWaar dan wel mee denkt Modje nu nieuwsgierig... *-) [img]http://www.hondenroedel.nl/phpBB2/images/smiles/eusa_think.gif[/img]\r\n[/quote]\r\n\r\nZeg ik lekker niet :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=ctrlaltdelete][quote=Modje][quote=ctrlaltdelete]heeeeel verhaal getypt...... en zelf toch maar gewist.\r\n(had niets met Hellolo of Petertje te maken)[/quote]\r\nWaar dan wel mee denkt Modje nu nieuwsgierig... *-) [img]http://www.hondenroedel.nl/phpBB2/images/smiles/eusa_think.gif[/img]\r\n[/quote]\r\n\r\nZeg ik lekker niet :mrgreen:[/quote]\r\n :-| :shock: [img]http://www.hondenhuys.nl/forumsmilies/huilen006.gif[/img]
Link naar reactie
[quote=ctrlaltdelete][quote=Modje][quote=ctrlaltdelete]heeeeel verhaal getypt...... en zelf toch maar gewist.\r\n(had niets met Hellolo of Petertje te maken)[/quote]\r\nWaar dan wel mee denkt Modje nu nieuwsgierig... *-) [img]http://www.hondenroedel.nl/phpBB2/images/smiles/eusa_think.gif[/img]\r\n[/quote]\r\n\r\nZeg ik lekker niet :mrgreen:[/quote]\r\npas maar op straks heb je een ban (liar)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...