Ga naar inhoud

Wiskunde


Aanbevolen berichten

Voor een wiskunden onderzoek, moeten ik en de rest van mijn klas een enquete houden. Veel doen het met pen en papier. Dus ik dacht: ik doe het PHP, dat gaat snel en gemakkelijk.\r\n\r\nHier kunnen jullie de enquete invullen.\r\n[url]http://vragenlijst.easy-tray.nl/[/url]\r\n\r\nps: als jullie een bug/fout zien willen jullie dat even melden.
Link naar reactie
Ha.. werkt wel leuk, houdt het ding ip adressen bij? Als ik weer op de link klikt komt er \"u heeft de vragenlijst al ingevuld\". Nja.. vragen lijst.. eigenlijk maar 1 echte vraag. :mrgreen: \r\nMaar het is wel leuk.:)\r\n\r\nEchter.... hoe doe je dat nu bij mensen met een dynamisch ip adres? Die zouden dus als het goed is meerdere malen de lijst kunnen invullen. (H)
Link naar reactie
Het werk inderdaad met ip, maar ook met cookies. Meer beveiliging kon ik niet doen. Ik heb er nu 69 in 2 dagen. Dus ik ben het er mee eens dat het redelijk veel is. Maar ik kan natuurlijk meer vrijwilligers gebruiken [url]http://vragenlijst.easy-tray.nl[/url]\r\n\r\n[quote]En het \'ik ben nog niet geslacht\'-grapje vind ik toch elke keer weer zeeeeeeeeeer grappig[/quote]\r\n\r\nDat is het ook wel ja, maar begreep het eerst niet :-$
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...