Ga naar inhoud

map mijn afbeeldingen doet raar


Aanbevolen berichten

[quote=jones]windows xp\r\n\r\nik open de map gewoon kwist niet dat je daar ook al een programma voor nodig had of heb ik het verkeerd begrepen?[/quote]\r\nHoe open je de map?\r\nGa je naar de verkenner?\r\nOpen je de map in een programma?\r\nEtc.\r\nHeb je het probleem ook met andere mappen?\r\nHeb je op virussen en spyware gescand?
Link naar reactie
ik open de map via MENU START \r\ner staan alleen jpeg bestanden in mijn map\r\nik heb het probleem niet met andere mappen \r\nik heb gescand op virussen en spyware \r\nhet probleem is begonnen op de dag dat plots al mijn muziek verdwenen was.\r\nik heb wel al twee keer een herstelingspunt aangemaakt \r\nzou het daaraan kunnen liggen????
Link naar reactie
Klik eens met rechts op start en klik op verkennen.\r\nMaak een map aan met bijvoorbeeld de naam foto\'s.\r\nGa naar de map mijn afbeeldingen in de verkenner en zet de foto\'s in de map foto\'s.\r\nDie leuk bedachte mappen van Microsoft gebruik ik nooit. Vind ze onoverzichtelijk en onhandig. Zoals je zelf nu ook gemerkt hebt.\r\nWil je foto zien, kan je in de verkenner door dubbel te klikken op de foto de foto zien. Of via een fotoprogramma.\r\nInfranview is een mooi en gratis fotoprogramma. [url=http://downloads-zdnet.com.com/3000-2192-10021962.html]Klik hier[/url]\r\nIk weet dat het makkelijk is om met de voorgeprogrammeerde tooltjes van Microsoft te werken, maar als je eenmaal gewend bent om het op een andere manier te doen, wil je nooit meer terug.\r\nSucces en laat het weten.
Link naar reactie
[quote]het probleem is begonnen op de dag dat plots al mijn muziek verdwenen was[/quote]\r\n\r\nHet lijkt me dat er meer aan de hand is bij jou. De tip van Kater kun je natuurlijk sowieso doen als je dat wilt, maar daarmee is je echte probleem niet opgelost lijkt mij.\r\nBen je er al uit waarom je muziek zo maar verdwenen is?\r\nAls een virusscanner of anti-spyware programmatuur geen oplossing biedt zou ik es een Hijack This log plaatsen op een daarin gespecialiseerd forum.
Link naar reactie
nee ik ben mijn muziek nu al een maand of 2 kwijt\r\nwel spijtig waren denkik ongeveer 1200 mp3 files\r\nik heb file recovery gedaan en alles geprobeerd niks lukt \r\nmuziek gewoon WEG \r\nmoest ik van jullie zijn maak van je muziekmap een kopie want\r\ntis nie echt leuk als op een dag alles weg is\r\nik heb mijn lesje wel geleerd KUTVIRUSSEN\r\ntoch bedankt voor alle reacties \r\nen wat mij afbeeldingenmap betreft kheb zelf een map aangemaakt en al mijn afbeeldingen gekopierd en die microsoftmap gewist
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...