Ga naar inhoud

*.iso op cd branden


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=reintje][quote=kater]Met Isobuster, zie [url]www.google.nl[/url][/quote]\r\n\r\n :?:[/quote]\r\n\r\n[url=http://www.google.nl/search?hl=nl&q=isobuster&meta=]google met zoekopdracht[/url]\r\n\r\n[url=http://www.cd-dvd-recovery.net/isobuster/]link met informatie[/url]\r\n\r\nMaar waarschijnlijk bedoel je dat het programma niet gratis is. ;-)
Link naar reactie
Nee Kater dat bedoel ik niet.\r\nRicht vraagt hoe hij met behulp van CDburner XP pro 3 free edition een iso op cd moet branden en jij komt aanzetten met Iso Buster. Da\'s geen brandprogramma.... Hij wil ook helemaal niet in de Iso kijken......(althans dat vraagt ie niet).....\r\nJe hebt een boel kennis van zaken, maar \'t zou fijn zijn als je jezelf wat meer tijd gunt om de vraag goed te lezen.....
Link naar reactie
[quote=reintje]Nee Kater dat bedoel ik niet.\r\nRicht vraagt hoe hij met behulp van CDburner XP pro 3 free edition een iso op cd moet branden en jij komt aanzetten met Iso Buster. Da\'s geen brandprogramma.... Hij wil ook helemaal niet in de Iso kijken......(althans dat vraagt ie niet).....\r\nJe hebt een boel kennis van zaken, maar \'t zou fijn zijn als je jezelf wat meer tijd gunt om de vraag goed te lezen.....[/quote]\r\n ;-)\r\nIk kan op Google alleen vinden dat het kan, niet hoe het moet.\r\nZet er geen help of uitleg bij dit programma? ;-)
Link naar reactie
[quote=tjoekse][quote=reintje]Lees je nooit de antwoorden van anderen? Het antwoord is toch algegeven? en Richt kon verder.....[/quote]\r\n\r\ndat doen sommige mensen niet\r\n[url]http://www.leren.nl/cursus/sociale-vaardigheden/lastige-mensen/betweters.html[/url][/quote]\r\nNiet te snel een conclusie trekken Sjoekse. ;-)
Link naar reactie
[quote=kater][quote=reintje]Lees je nooit de antwoorden van anderen? Het antwoord is toch algegeven? en Richt kon verder.....[/quote]\r\nSorry Reintje, even te gehaast. Normaal lees ik de antwoorden wel eerst. Nu even niet gedaan. Nogmaals sorry. :-$ \r\n (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)[/quote]\r\n\r\nIs al weer OK (Y)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...