Ga naar inhoud

Ondertiteling in VCD bestanden


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[b]Nou hier komt mijn eerste vraag op dit nieuwe forum.[/b]\r\n\r\n\r\nIk heb een VCD van het internet geplukt. Maar daar wil ik obdertiteling in plaatsen. Hleaas heb ik al verschillende sites, die Kater aangeeft op het forum geprobeert maar hier gaat het om Dvix naar VCD en het is echt een VCD bestand.\r\n\r\nAls ik VCD ge-extraxt hebt dan krijg ik dus de volgende bestanden. Als het goed is zie je hier een plaatje er van.\r\n\r\n[img]\r\n\r\n\r\n\r\nKan iemand mij vertellen hoe en waar ik deze ondertiteling (ik heb hem zowel in srt als in ssa) moet plaatsen en hoe hij dan goed afspeelt.\r\n\r\n[b]Thanks a million [/b]
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan]@ Tarzan1990\r\n\r\nBedankt voor je reactie, maar dit is het omzetten van VCD naar MPEG. \r\n\r\nIk bedoel dus echt een VCD te ondertitlen.[/quote]\r\n\r\nwat denk je wat vcd is?[b]mpeg 1[/b], jongen dat moet je dan ook kiezen \r\nin tmpg encoder en als vcd branden in nero \r\ndit is de manier als je hem als vcd wilt houden
Link naar reactie
Ik ben van nature uit een vriendelijke en kalme jongen :mrgreen: \r\nen zal mijn \"caps lock\" niet opzetten :mrgreen:\r\n\r\nIk heb zijn vraag goed gelezen en reikt hem de oplossing aan\r\nde link die ik hem gegeven hebt.\r\nin combinatie met de site van abdul \r\n[url]http://abdul.ondertitels.info/[/url]\r\n\r\nIk weet nou wel waar over ik bezig ben en komt trouwens uit het forum van abdul en mozartlaan \r\n\r\ninput =vcd zonder ondertitels\r\noutput=vcd met ondertitels\r\nin zijn eerst post heeft hij niks geplaats om op dvd te zetten\r\nmaar gewoon als vcd te houden \r\n\r\n\"vcd ondertitelen\" is bij mij een vcd ondertitelen \r\n\r\ngewoon frameserven met virtualdub mod (waar je je mpg1 of vcd inlaadt en je ondertitels) en tmpg encoder (terug opslaan als vcd)
Link naar reactie
[quote=\"tarzan1990\"]Ik ben van nature uit een vriendelijke en kalme jongen :mrgreen: \r\nen zal mijn \"caps lock\" niet opzetten :mrgreen:\r\n\r\nIk heb zijn vraag goed gelezen en reikt hem de oplossing aan\r\nde link die ik hem gegeven hebt.\r\nin combinatie met de site van abdul \r\n[url]http://abdul.ondertitels.info/[/url]\r\n\r\nIk weet nou wel waar over ik bezig ben en komt trouwens uit het forum van abdul en mozartlaan \r\n quote]\r\n\r\nWaar slaat dit op? ;-) \r\nIk val je niet aan of zo, uit je antwoord en zijn reactie was niet te lezen dat je de vraag goed gelezen hebt. (C) (C) (C) (C) \r\nDat je van nature rustig of zo bent, netjes, zijn gelukkig de meeste mensen op deze wereld. ;-)
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan]Nou hier komt mijn eerste vraag op dit nieuwe forum.\r\n\r\n\r\nIk heb een VCD van het internet geplukt. Maar daar wil ik obdertiteling in plaatsen. [b]Hleaas heb ik al verschillende sites, die Kater aangeeft op het forum geprobeert maar hier gaat het om Dvix naar VCD en het is echt een VCD bestand.[/b]\r\n[/quote]\r\n\r\n\r\nIn zijn eerste post ,maakt hij al duidelijk dat de links die je \r\naangeeft in andere dat begin punt avi en eindpunt dvd is en dat hij een vcd heeft (zie vet drukte tekst)\r\nen toch geef jij die links terug \r\n\r\nWie heeft zijn post dan niet goed gelezen?\r\n\r\nDit is de [url=http://www.ondertitels.info/phpBB2/viewtopic.php?t=230]link [/url]die ik hem aangeeft. (mijn eerste post)\r\n\r\nKan je me titel geven van die handleiding?
Link naar reactie
[quote=tarzan1990][quote=Gekwordikervan]Nou hier komt mijn eerste vraag op dit nieuwe forum.\r\n\r\n\r\nIk heb een VCD van het internet geplukt. Maar daar wil ik obdertiteling in plaatsen. [b]Hleaas heb ik al verschillende sites, die Kater aangeeft op het forum geprobeert maar hier gaat het om Dvix naar VCD en het is echt een VCD bestand.[/b]\r\n[/quote]\r\n\r\n\r\nIn zijn eerste post ,maakt hij al duidelijk dat de links die je \r\naangeeft in andere dat begin punt avi en eindpunt dvd is en dat hij een vcd heeft (zie vet drukte tekst)\r\nen toch geef jij die links terug \r\n\r\nWie heeft zijn post dan niet goed gelezen?\r\nZijn reaktie ja maar dan heb ik een mpeg en geen vcd?\r\nvcd is toch mpeg1 \r\n[img]http://img167.exs.cx/img167/8642/vcd0bo.jpg[/img]\r\n\r\nDit is de [url=http://www.ondertitels.info/phpBB2/viewtopic.php?t=230]link [/url]die ik hem aangeeft. (mijn eerste post)\r\n\r\nKan je me titel geven van die handleiding?[/quote]
Link naar reactie
@ Kater en Tarzan1990\r\n\r\nGuys, ik vroeg alleen maar hoe ik ondertiteling in een VCD kon. Was niet de bedoeling dat er gelijk een forum ruzie uitgelokt word.\r\n\r\nMaar snappen doe ik het nog steeds niet, moet ik nu eerst de VCD omzetten naar MPEG dan ondertitelen en dan weer terug zetten naar VCD. Als ik het goed begrepen heb hoor.\r\n\r\n\r\nSorry als ik erg lastig ben hoor.
Link naar reactie
Hoi Gekwordikervan, ik maak geen ruzie hoor, maar ik begrijp de opmerkingen niet van Tarzan 1990, maar laat maar, het gaat erom om jouw te helpen.\r\n\r\nHet beste kan je de ondertiteling erbij zetten in het avi bestand.\r\nHet word dan een vaste ondertiteling.\r\nIk gebruik hiervoor het programma SubSync\r\n\r\n[url=http://www.divxworld.nl/ondertiteling.htm]Hier vind je informatie hoe je het moet doen en waar je ze kan vinden[/url]\r\n[url=http://www.extradvd.nl/html/ondertiteling.htm]Ook hier informatie voor jou[/url]\r\n[url=http://www.ondertitels.info/phpBB2/viewtopic.php?t=230]en hier vind je er nog één[/url]\r\nSucces. (B) (B) (B) \r\n[url=http://users.pandora.be/vlad/subsync/index_nl.htm]Hier kan je SubSync downloaden[/url]\r\n[url=http://www.weethet.nl/dutch/video_syncsubtitles.php]En hier op de site van Weet het, informatie hoe het werkt[/url]\r\nVia [url]www.google.nl[/url] kan je nog veel en veel meer vinden.\r\n\r\nLaat even weten of het gelukt is. ;-)
Link naar reactie
Ja dat mag.\r\n\r\nin de EXT map staan twee bestanden welke genaamd zijn LOT_X.VCD en PSD_X.VCD\r\nIn de MPEGAV map zit 1 bestand welke genaamd is AVSEQ01\r\nDe Segments map is leeg\r\nEn de VCD heeft 4 bestanden met als bestanden ENTRIES.VCD, INFO.VCD, LOT.VCD EN PSD.VCD\r\n\r\nHopelijk kan je hier meer mee dan ik want ik snap er geen snars meer van.
Link naar reactie
In de MPEGAV map zit 1 bestand welke genaamd is AVSEQ01\r\ndat is een dat bestand \r\nnu zorg je eerst dat op je c schijf klikt (in je verkenner)dus \r\nin het menu extra /kies je voor mapopties\r\nin het volgend scherm klik je op de tab weergave\r\nonder geavanceerde instellingen bij mappen en bestanden\r\nvink je \"extensies voor bekende bestandstype verbergen\" UIT\r\n toepassen klikken\r\n\r\nnu gaat ie zo staan AVSEQ01.DAT\r\n\r\nnu naar je dat bestand gaan in je mpegav map en je dat bestand\r\nde xtensie .dat hernoemen in .mpeg\r\n\r\ndan krijg je een melding gewoon negeren op ok klikken \r\n\r\nin kort uitgelegd wat je nu moet doen\r\n\r\nnu heb je een mpeg1 file en die laad je in virtualdubmod\r\nen laat je langs video/ filters (textsub 2.23als je vobsub geinstalleerd hebt of subtitler) je ondetielbestanden\r\nga naar file en start frameserver \r\nen slaat je .VDR bestand op en deze laad je in tmpg encoder\r\nom er terug een vcd van te maken met ondertitels
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...