Ga naar inhoud

WK


anoniem

Aanbevolen berichten

volgevreten zijn ze niet, anders kan je het tempo op het veld niet bijbenen :P Fantastische wedstrijd & tournooi, eigenlijk geen een wedstrijd super overtuigend maar wel gewoon alles gewonnen. We lijken wel de nieuwe Duitsers en hopelijk kunnen we de oude Duitsers a.s. zondag met 5-0 afdrogen. 8)
Link naar reactie
[quote:0bab6d67e5="bsa100"]nou mij benieuwen . Nederland Spanje . gelukkig is het na zondag afgelopen dan nog even een paar woonboten de vernieling in trappen . bij onze nieuw job cohen . weer een burgemeester zonder ruggengraat[/quote:0bab6d67e5]Hopelijk dinsdag vol gas door de grachten :D, en gaan tot de pijngrens (en verder)
Link naar reactie
[quote:6798cfa502="PS"]Paul de Octopus voorspelt ons in ieder geval als wereldkampioen en die heeft er nog niet naast gezeten dit toernooi [/quote:6798cfa502] Dat was een hoax. Dat artikel is inmiddels verwijderd. Nu voorspelt Paul de Octopus Spanje als wereldkampioen http://www.telegraaf.nl/achteroranje/7144899/__Octopus_Paul_is_veilig__.html http://www.telegraaf.nl/telesport/wk2010/7142605/__FORUM_-_Heeft__Octopaul__gelijk___.html?p=2,1 Echter volgens inktvis Pauline uit Scheveningen wordt Nederland zondag wereldkampioen. http://www.hartvannederland.nl/nederland/zuid-holland/2010/pauline-en-paul-zijn-het-oneens/ en [url=http://www.hartvannederland.nl/nederland/2010/parkiet-wijst-nl-aan-als-kampioen/]Parkiet wijst NL aan als kampioen.[/url] Zelf verwacht ik dat Nederland wereldkampioen wordt. Want net zoals bij de halve finale zijn [url=http://www.ad.nl/ad/nl/1049/Oranje/article/detail/496373/2010/07/08/Willem-Alexander-en-Maxima-bij-WK-finale.dhtml]Willem Alexander en Máxima bij de WK-finale.[/url] [Edit] Dit artikel in de Metro ziet er goed uit [url=http://www.metronieuws.nl/sport/oranje-voert-bij-zege-wereldranglijst-aan/xlkjgj%21VzJc2Ovx7TGKrgz@yH0pJg/]Oranje voert bij zege wereldranglijst aan.[/url] [/Edit]
Link naar reactie
Die scheids was een dikke fail. Kaarten geven in situaties waar die het niet gezien heeft (toch knap als je kunt oordelen als je er met je rug naartoe staat), geel geven voor de karatetrap van De Jong die hij volgens mij ook nooit goed gezien heeft, want elke scheids zou dan rood geven. :? Dan nog die vrije trap die resulteerde in een corner en die hij als een doeltrap beoordeelde. Komop zeg, die bal gaat récht op de muur af en veranderd dan ineens keihard van richting. Hmm, er staan alleen maar blauwe shirts daar, wie zou de bal als laatste aangeraakt hebben? Vervolgens resulteert die doeltrap in een buitenspelgoal. Vind-ie het gek dat Mathijssen pissig wordt. Vooruit, nog maar een gele kaart dan. En dan ook nog zo mooi dat die spanjool op een voet van een Nederlander gaat staan (weet ff niet meer wie) en dan omhoog vliegt en vervolgens gaat klagen dat op zijn voet gestaan werd. Hoe zot kun je als scheids zijn om te geloven dat als op je voet gestaan wordt je dan omhoog vliegt? Ik dacht trouwens dat vragen om een kaart ook geel oplevert, maar die regel geldt blijkbaar niet voor spanjaarden... Bij een aanval vallen er 3 spanjaarden om en vragen om een kaart. Webb concludeert (terecht) dat het schwalbes zijn. Vervolgens geeft hij echter géén kaarten. Hoe zot is dat? Óf je beslist dat zo'n speler wordt neergehaald en je geeft een penalty en een kaart, óf je beslist dat het schwalbes zijn en je geeft die speler een kaart. Maar dit slaat nergens op. Te zot, dat die wedstrijd zo gedomineerd wordt. Je mag op een WK finale verwachten dat je de beste scheidsrechter ter wereld krijgt, en niet iemand die zich zo gemakkelijk laat beïnvloeden als hij. Anywho: uiteindelijk heeft hij de wedstrijd zodanig gedomineerd dat je op basis van het spel niet eens een winnaar kunt aanwijzen. Met een andere scheids was de hele wedstrijd totaal anders verlopen. Dan had Spanje misschien alsnog gewonnen, maar dan was het op basis van beter voetbal geweest en had ik er vrede mee gehad. Nu hebben we voornamelijk verloren van de scheidsrechter.
Link naar reactie
Aad de Mos zei verleden week al dat Duitsland een betere tegenstander zou zijn omdat we bij Spanje weleens problemen met de scheidsrechter zouden kunnen krijgen. David Villa is bijvoorbeeld eerder dit toernooi al vrijgesproken van het uidelen van een klap tegen Honduras die duidelijk in beeld was. De scheidsrechtercommisie olv een Spanjaard, vond dit toen wel meevallen. Diezelfde commisie benoemt ook de scheidsrechters voor de finale...... Maar wat wil je bij ook bij een organisatie (FIFA) die enkel en alleen in Zwitserland gevestigd is, zodat dhr. Blatter niet kan worden aangepakt voor zijn omkooppraktijken.
Link naar reactie
[quote:575549a7ac="PS"]Aad de Mos zei verleden week al dat Duitsland een betere tegenstander zou zijn omdat we bij Spanje weleens problemen met de scheidsrechter zouden kunnen krijgen. David Villa is bijvoorbeeld eerder dit toernooi al vrijgesproken van het uidelen van een klap tegen Honduras die duidelijk in beeld was. De scheidsrechtercommisie olv een Spanjaard, vond dit toen wel meevallen. Diezelfde commisie benoemt ook de scheidsrechters voor de finale...... Maar wat wil je bij ook bij een organisatie (FIFA) die enkel en alleen in Zwitserland gevestigd is, zodat dhr. Blatter niet kan worden aangepakt voor zijn omkooppraktijken.[/quote:575549a7ac] Daarom wil 'dhr.' Blatter ook niet aan technische hulpmiddelen: dan is hij de mogelijkheid om een toenooi te 'sturen' kwijt. 'Ich habe es nicht gesehen' gaat dan niet meer op.
Link naar reactie
[url]http://sport.fok.nl/nieuws/395162/1/1/50/blatter-kritisch-op-oranje.html[/url] En dan gaat hij nog lopen zeuren dat het aan Oranje ligt, kan wel merken dat Nederland bij de afgelopen voorzittersverkiezingen steenvast op zijn tegenkandidaat heeft gestemd.... Een voordeeltje dat wk-bid voor 2018 kunnen we wel vergeten, een wk is leuk, maar niet op kosten van de Nederlandse belastingbetaler. :wink:
Link naar reactie
Verliezen is drama, maar zoals Nederland gister speelde was echt niet om aan te zien. Grote mond van we pakken de titel wel even, maar voetballen ho maar. Denk nog vaak terug aan al die mensen die zeiden 'We hebben Robben hard nodig in de finale..'' Robben is inmiddels zeker van de status van 'Nieuwe Rensenbrink'[/u]
Link naar reactie
wat een malloot is die de jong . [color=red:6ec60ca149]<knip>[/color:6ec60ca149] om zo een onbeschofte overtreding te maken . die had meteen knalrood moeten hebben [color=red:6ec60ca149]Mod Edit: Voor zo'n rascistische opmerking zou jij eigenlijk ook knalrood moeten hebben, maar ik laat het hier maar even bij een waarschuwing. Niet meer doen dus... LS[/color:6ec60ca149]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...