Ga naar inhoud

Ondertiteling gedownloade files


anoniem

Aanbevolen berichten

Diverse videobewerkingssoftware kan deze wel in de video zelf zetten. Een andere optie is natuurlijk een dvd- of mediaspeler te nemen, die gewoon avi/srt kan afspelen. Dvd's branden om films te kijken is een behoorlijke klus, zeker als je van plan bent dat regelmatig te doen. Verder verlies je met elke keer recoden kwaliteit, waarbij dvd/pal/mpeg2 toch al niet zo bijzonder is.
Link naar reactie
[quote:cbc4ebb99d="Tirm"][quote:cbc4ebb99d] Een andere optie is natuurlijk een dvd- of mediaspeler te nemen, die gewoon avi/srt kan afspelen[/quote:cbc4ebb99d] Ergens vaag in het achterhoofd, misschien kan dat met de bekende VLC-player?[/quote:cbc4ebb99d] Begrepen van zoontje at VLC player niet verder gaat. De nieuwe is DAUM POTPLAYER. Speelt alles af ook mkv. Leuke van deze is dat je GEEN codecs hoef te installeren. Alles onboard
Link naar reactie
Heel veel spelers kunnen dat maar de truuk die vaak niet goed word benadrukt is dat om het te laten werken je zowel de avi als het srt bestand in 1 map moet plaatsen en het srt bestand moet EXACT dezelfde naam hebben als de avi, dus vb; De avi heet: War of the Worlds.avi dan zal de srt moeten heten: War of the Worlds.srt Let op hoofd/kleine letters spaties etc, ze moeten echt EXACT hetzelfde heten. Als aan deze voorwaarden is voldaan zal de speler bij het openen van de avi automatisch het srt bestand vinden en de ondertitels in de film projecteren,als er ookk maar 1 spatie te veel in de naam zit of een kleine letter een hoofdletter is gaat het hele feest niet door en werkt dit mechanisme niet.
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...