Ga naar inhoud

router sitecom WL-340


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik heb de router sitecom WL-340 besteld, ik heb helemaal geen ervaring met routers, dus ik zie een beetje op tegen het installeren. Ik heb chello, en wil 2 laptops en een wii wireless laten internetten via de router. Hebben jullie misschien tips? Ook hoe je hem met beveiligen, want is ook belangrijk natuurlijk. Alvast bedankt, Mvg sterre
Link naar reactie
Op deze sites zijn één en ander aan informatie te vinden. http://www.tekstenuitleg.net/artikelen/netwerken/draadloos-netwerk-installeren/intro.html http://www.compucor-pcdokter.nl/Draadloos_wifi_netwerk_installeren_1.htm http://www.basiscursus.net/show/7/56/Draadloos-netwerk-instellen.html
Link naar reactie
Ik heb hem inmiddels ontvangen. Mijn laptop had uitstekende verbinding met de router ik kom ook bij de instellingen van de router, maar ik kom maar niet op het internet. Ik ben al uren bezig geweest, en heb nu maar weer even de oude router erop gezet zodat ik toch even op het net kan. Kan iemand misschien stap voor stap zeggen wat er aan kan doen? tips? Alvast heel erg bedankt.
Link naar reactie
[quote:6d94d59cb6="sterre1984"] Kan iemand misschien stap voor stap zeggen wat er aan kan doen? tips? Alvast heel erg bedankt.[/quote:6d94d59cb6] Belangrijk is dat je het upc modem even uitzet (stroom er af) voordat je de nieuwe router er op aansluit. Hiermee flush je het MAC adres van de oude router uit het modem weg.
Link naar reactie
[quote:13e9ba6f84="peterkramer"][quote:13e9ba6f84="sterre1984"] Kan iemand misschien stap voor stap zeggen wat er aan kan doen? tips? Alvast heel erg bedankt.[/quote:13e9ba6f84] Belangrijk is dat je het upc modem even uitzet (stroom er af) voordat je de nieuwe router er op aansluit. Hiermee flush je het MAC adres van de oude router uit het modem weg.[/quote:13e9ba6f84] Oke bedankt, hoe lang ongeveer moet de upc modem van de stroom af halen?
Link naar reactie
ja,, die staat onderaan de router. Rechtsonder staat een monitor. met L-muisbutton 1x op klikken en kiezen voor verbinding maken. Je moet de netwerknaam nemen die overeenkomnt met de naam die ook op de stickker op de router staat. bij mij is dat BV Sitecom54F1T5 oid. daarna wordt gevraagt om een sleutel.. Vul de sleutel in die onderaan de router staat.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...