Ga naar inhoud

Verhuizing ADSL


anoniem

Aanbevolen berichten

Abonnement kan meeverhuizen. Wat het opzeggen betreft, is ADSL (ook die van hccnet) een echte binder. Op dat punt kunnen de voorwaarden best een stuk soepeler. Zeker voor mensen die toch al jaren gebruik hebben gemaakt van de aansluiting. Maar ja, dat zijn de mensen die het meeste geld opleveren, die men dan voor geen goud wil missen. Daar zou best eens iets aan mogen veranderen. Alleen als bij verhuizen, de provider niet overgezet kan worden, kan het abonnement vaak wel beeindigd worden (dat heeft hccnet mij een tijdje terug verzekerd).
Link naar reactie
Het beste is om nu een abonnement af te sluiten en over een tijdje een verhuizing in gang zetten. Een abonnement heeft door de regel namelijk een minimale contractduur van een jaar. Als je dan over 8 maanden gaat verhuizen zit je 4 maanden lang met twee abonnementen te kijken. Tegenwoordig is een verhuizing zo geregeld, zeker als je binnen hetzelfde kengetalgebied blijft. Als je de verhuizing op tijd aangeeft, wordt je ADSL-lijn keurig op de dag van verhuizing omgezet.
Link naar reactie
[quote:6e007cc8f2="Trappers"]Allemaal bedankr voor de andwoorden. Hiermee zal wel een beslissing komen wat hij wil, Wachten een half jaar of nu een abonnement nemen.[/quote:6e007cc8f2]Je hebt ook nog de verhuiskosten. Hoe hoger die zijn, hoe interessanter het wordt om het abonnement gewoon op te zeggen en op zoek te gaan naar een nieuwe provider. Het blijft een verborgen prijskaartje waar je soms tegen aan kunt lopen.
Link naar reactie
[quote:68da88802d="Hans.Vosman"][quote:68da88802d="Trappers"]Allemaal bedankr voor de andwoorden. Hiermee zal wel een beslissing komen wat hij wil, Wachten een half jaar of nu een abonnement nemen.[/quote:68da88802d]Je hebt ook nog de verhuiskosten. Hoe hoger die zijn, hoe interessanter het wordt om het abonnement gewoon op te zeggen en op zoek te gaan naar een nieuwe provider. Het blijft een verborgen prijskaartje waar je soms tegen aan kunt lopen.[/quote:68da88802d] gelukkig staan dit soort dingen altijd in de algemene voorwaarden van de provider. Zo betaal je bij KPN niets extra's om je DSL-lijn te verhuizen, tenzij je een monteur inhuurt om de aansluiting op het nieuwe adres te realiseren...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...