Ga naar inhoud

Info: Voodoo3 2000 AGP en games in WindowsXP!!!


Aanbevolen berichten

Ik heb van het weekend WindowsXP gekocht. Alles draait lekker, maar nu ging ik een game installeren en het lukte niet. RTCW geinstalleerd en weer lukte het niet. Steeds kreeg ik de fout melding dat Glide niet kon worden geladen. Het lijkt er dus op dat met mijn huidige XP drivers (driver version 5.1.2001.0) de Glide-support niet ondersteund wordt. Welke drivers moet ik hebben en installeren (graag zonder bugs) om mijn Voodoo3 2000 weer games te laten afspelen? Alvast heel erg bedankt!!! _________________ The one and only fox!!! [ Dit Bericht is bewerkt door: The One op 2002-03-12 18:09 ] [ Dit Bericht is bewerkt door: The One op 2002-03-15 09:50 ]
Link naar reactie
Of beter nog... welke van de BETA Drivers kan ik het beste installeren??? (ik heb op http://www.3dfx.com -> http://www.voodoofiles.com gekeken bij de BETA drivers). Wie heeft er ervaring met een bepaalde BETA driver? Ik probeer ze nl. liever niet allemaal, want dalijk wordt m'n systeem daardoor instabiel. Tnx.
Link naar reactie
Ik heb een dirver voor de voodoo 3 2000 voor XP geweldig werkt, echt super, nooit vastlopers. Van http://www.voodoofiles.com dan moet je een driver hebben met de filename: V3_4_5Win2kXP1.08-xp die werkt echt goed. Dus driver versie 1.08.?? zoiets. Volgens mij zijn er drie van met 1.08.?? moet je ze alle 3 ff proberen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...