Ga naar inhoud

[rtcw] Oneindige granaten is GEEN cheat.


Aanbevolen berichten

Het gebruiken van een exploit/bug is en blijft vals spelen. Het mag dan geen 'cheat' zoals 'god-mode' zijn, maar het gebruik ervan in een on-line/multiplayer-omgeving blijft tot dezelfde categorie behoren! M.a.w. : NIET DOEN DUS!

Als de makers hadden bedoeld dat je een oneindig aantal handgranaten had, dan zou dat ook zonde deze truuk te gebruiken zijn.

------------------ - Red Kink FM - - JaFO's Bot-editor - - How many pirates did you kill today ? -

Link naar reactie
[quote:74f0fc7c75] Op 2001-12-29 14:16, schreef JaFO: [ot]pas als de Duitsers in dat spel ook Duits spreken zal ik RtCW aanschaffen <IMG SRC="images/smiles/icon_tongue.gif"> Wat dat betreft is MoH:AA al stukken beter [/ot[/quote:74f0fc7c75] Ik had een paar reviews gelezen van dat MoH en men was er nogal lyrisch over. Maar toen daarna de multiplayer demo gespeeld heb vond ik het zwaar tegenvallen. Je beweegt als een houten klaas en het geluid is ook al niet om over naar huis te schrijven. Nee hoor voor mij is er voorlopig geen spel dat aan RtCW kan tippen. Maar da's puur mijn eigen ervaring
Link naar reactie
[quote:9d518cd7b5] Op 2002-01-22 19:45, schreef Skyclad: Als de server de 1.1 patch heeft geinstalleerd is die unlimited grenade bug in ieder geval niet meer mogelijk. Ze zijn ook bezig met een methode om alle cheat options te blokkeren op servers. [/quote:9d518cd7b5] Inderdaad de cheat is er uit en inderdaad de ontwikkelaars van RTCW zijn samen met de makers van het wel bekende punkbuster bezig om punkbuster volledig te in te bouwen in RTCW. Dit zou dan via een patch/update voor RTCW moeten gebeuren.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
  • 3 weken later...
Ik kom vaak tegen dat zoiemand als (copciller) telkens overstapt naar de andere kant ((als je al zo goed als zeker gewonnen heb)) om je in de rug te schieten Blijkt die klote KICK uit te staan!!!!!!!!!! Dan zit ik hier mijn toetsenbord op te eten van ergenis. Heeft iemand ergens al eeen RTCW BLACK list gezien voor dat soort gevallen???
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...