Ga naar inhoud

Youtube filmpje speelt niet af onder IE10


Aanbevolen berichten

Sinds kort heb ik IE10 geïnstalleerd op mijn Windows 7 systeem. Nu blijkt, dat vaak youtube filmpjes niet worden afgespeeld (zwart scherm). Bijvoorbeeld de volgende link werkt niet: http://www.youtube.com/embed/Rv96gYkIOA8 Onder Firefox is er geen enkel probleem. Pagina waar bijv. zo'n filmpje wordt opgeroepen is: http://themepark.nl/ubb/ubbthreads.php/topics/1999262/21/Antwerpen_Sinksenfoor_2013_18_.html
Link naar reactie
Mogelijk zit er in Firefox een meer recente versie van Flash Player dan in Internet Explorer op jouw pc. Start [u:aba5de68f9]Internet Explorer[/u:aba5de68f9] en controleer dan op de volgende website of de meest recente versie van Flashplayer is geïnstalleerd in Internet Explorer: [url]http://www.adobe.com/software/flash/about/[/url] Dat hoort momenteel versie 11.7.700.224 te zijn. Heb jij in Internet Explorer een oudere (of helemaal geen) versie van Flash Player, ga dan naar de volgende website om de meest recente versie te downloaden: [url]http://get.adobe.com/nl/flashplayer/[/url] Let op: haal het vinkje weg voor "Ja, installeer McAfee Security Scan Plus (optioneel)", voordat je op de knop "Nu downloaden" klikt!
Link naar reactie
Ik heb altijd verondersteld dat Flash Player helemaal los staat van welke browser dan ook, het is er geen onderdeel van. Of begrijp ik je verkeerd? Bij mijn computer staat de Flash Player er dan ook maar één keer op, terwijl ik zowel IE10 als FF aan boord heb. En hij functioneert in beide perfect. Ik moet er wel aan toevoegen dat een paar jaar geleden de player niet geschikt was voor de 64-bit versie van IE. Maar dat is al heel lang verleden tijd.
Link naar reactie
Vanwege de vraag van Freddy controleerde ik de versies van Flash Player in Firefox en in Internet Explorer op mijn eigen pc, via Extra > Invoegtoepassingen beheren (in IE) en Extra > Add-ons (in Firefox) . Firefox bleek de nieuwste Flash Player al te hebben als add-on, maar in Internet Explorer (die ik vrijwel nooit gebruik), zat nog een oude versie (versie 10.nog.wat). Wat ik ervan denk: wanneer je Firefox meestal gebruikt en daarom ook die browser gebruikt om de nieuwste versie van Flash Player op te halen, dan wordt die nieuwe versie niet automatisch ook geïnstalleerd als invoegtoepassing in Internet Explorer. Als ik [u:bf5df9e2ff]nu[/u:bf5df9e2ff] kijk bij Programma's en onderdelen, dan zie ik 2 keer Adobe Flash Player; 1 x de plugin (die is van 12 juni, dus al eerder vernieuwd) en 1 x ActiveX (die is van vandaag en dus geactualiseerd nadat ik Adobe Flash vernieuwde via Internet Explorer). Correct me when I'm wrong...
Link naar reactie
[i:7518ae2ad7]Correct me when I'm wrong...[/i:7518ae2ad7]? Je bent helemaal niet fout, het enige verschil, begrijp ik nu, is dat ik die Flash Player helemaal niet als invoegtoepassing heb bij wat dan ook, ik was me er zelfs niet eens van bewust dat dit ook kon. Bij mij is het gewoon al heel veel jaren een los programma dat nergens aan gekoppeld zit. Loopt perfect op zowel IE als FF, die het simpel aanroepen wanneer het nodig is. Geen idee welke van de twee methoden officieel de voorkeur geniet, maar ik heb er dus maar één. En dat ene exemplaar wordt periodiek door Adobe ge-update naar de nieuwste versie, ik word alleen maar gevraagd om toestemming hiervoor te geven. Daar komt geen Microsoft of Firefox aan te pas.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...