Ga naar inhoud

windows update service pack 2 storing


anoniem

Aanbevolen berichten

Er van uitgaande dat je een legale versie hebt, want anders is dat je probleem, kun je de hele service pack downloaden op: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=nl&FamilyID=049c9dbe-3b8e-4f30-8245-9e368d3cdb5a Dat is wel een hele kluif (260 Mb), maar daarmee kun je offline installeren. Een andere optie is om de CD bij Microsoft te bestellen ( http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/sp2/cdorder/en_us/default.mspx )
Link naar reactie
  • 2 weken later...
[quote:0ba32249e6="Peter Vooges"]Er van uitgaande dat je een legale versie hebt, want anders is dat je probleem, kun je de hele service pack downloaden op: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=nl&FamilyID=049c9dbe-3b8e-4f30-8245-9e368d3cdb5a Dat is wel een hele kluif (260 Mb), maar daarmee kun je offline installeren. Een andere optie is om de CD bij Microsoft te bestellen ( http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/sp2/cdorder/en_us/default.mspx )[/quote:0ba32249e6] Heb de service pack gedownload en opgeslagen,maare installeren mislukt steeds
Link naar reactie
[quote:8efac6e61b="Peter Vooges"]Meestal op oudere CD's van de computerbladen of de Computer!Totaal CT-rom.[/quote:8efac6e61b] Heb 'm op de site van windows gevonden,maar ook die krijg ik niet geinstalleerd. Je zou toch denken dat als je pc nieuw uit de winkel komt, hij met een legale windows geleverd word?! kan de beveiligingsupdates wel installeren, is dit erg als ik sp 1 en 2 niet kan installeren?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...