Ga naar inhoud

Site volledig in flash


Aanbevolen berichten

Ik wil de site [url]http://nathaliestas.cjb.net[/url] volledig in flash maken nu dat maken is geen probleem maar zal ik dan met php moeten gaan werken of kan ik verder met html ??? want er staat een gastenboek op en een verzendings formulier (onder webmaster) .... is zo iets volledig te maken in flash of zal ik deze appart in een venster moeten laten openen ??????????????
Link naar reactie
Ik heb dus even al een (experimenteel) layout gemaakt voor de site , hij staat voor te testen op [url]http://kenny86.web1000.com[/url] Maar ik heb een probleem, zoals je ziet is er bij de foto nog een stuk van de witte kader te zien .... en deze zou ik weg willen, nu heb ik met photoshop 7 deze uitgeknip langs het lichaam af, maar als ik deze dan plak in flash of een ander programma heb ik nog steeds die witte kader ! Doe ik mischien iets fout ,gaat dit niet of is er een ander programma voor ???
Link naar reactie
tis leuk en duidelijk!! alleen de knoppen bij foto's vind ik niet zo mooi. (next, back) en ook die back springt er uit en next niet. Misschien is da de bedoeling weet het niet... ah en voor die foto. in Image styler kan je bv de achtergrond doorzichtig maken door de functie 'build alpha from image' te gebruiken. Dus ik veronderstel dat er in photoshop ook zoiets zit. er zal hier wel iemand zijn die dat weet...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...