Ga naar inhoud

PDF bestanden openen lukt niet


anoniem

Aanbevolen berichten

bij uitpakken van de PDFXVwer.exe zie ik eerst: [URL=http://img714.imageshack.us/my.php?image=no002.jpg][img:0f0773b326]http://img714.imageshack.us/img714/9499/no002.jpg[/img:0f0773b326][/URL] en dan [URL=http://img822.imageshack.us/my.php?image=no001.jpg][img:0f0773b326]http://img822.imageshack.us/img822/5961/no001.jpg[/img:0f0773b326][/URL] en dan stop ik maar weer gezien mijn eerdere opmerking.
Link naar reactie
[quote:757c2fd866="Tirm"]Hmmm...bij de installatie van progjes kies ik altijd voor "Custom" (of zoiets) en heb nog nimmer een "Toolbar" (of zoiets) voor mijn kiezen gekregen. Nou vraag ik me af... Ben ik een genie.... of ben ik het nie... :roll:[/quote:757c2fd866]Klopt, ik heb het even getest voor pdf-xchange-pdf-viewer. Als je alles uit zet wat je niet wilt hebben, krijg je alleen de gewenste installatie... k'wee nie, maar bij mij werkt het ook altijd zo.... 8) PS: die gasten hopen op een categorie die niet goed leest..... tja dan is het toch een beetje eigen schuld..... :oops:
Link naar reactie
Zo te zien heeft de TS problemen met het openen van PDF bestanden met Adobe Reader 9 op websites. Waarop er als antwoorden alternatieve PDF readers worden genoemd. Er wordt dus geadviseerd weg te lopen van het probleem (programma). Op de website van Adobe is er bijvoorbeeld deze support info [url=http://kb2.adobe.com/cps/328/328233.html]Can't view PDF on the web.[/url] Of op het Adobe forum is er deze thread [url=http://forums.adobe.com/thread/391736]Reader 9 won't open PDF from web browser.[/url]
Link naar reactie
Het verhaal gaat verder. Ik wilde Adobe 9.2 verwijderen. Dit lukt alleen handmatig (directory voor directory, file voor file, kostte even tijd dus !) Helaas verwijdere hij enkel files niet, die ook met hijack, killbox e.d niet te verwijderen zijn ?! Alleen een complete format van partitie c: (waarop windows XP) zou kunnen denk ik, maar dat is toch te gek ?! Ik wil gewoon bepaalde programma's, files niet op m'n schijf ! Vroeger met MSDOS was dat geen probleem, genoeg programmaatjes waarmee je 100% alles verwijderen kon wat je wilde ! Waarom kan dat nu niet meer ???
Link naar reactie
[quote:812990fa90]Nu niet en ik heb ZA ook nog een request naar hun Ask site laten blokkeren voor de zekerheid...[/quote:812990fa90] AHA!! Dus daarom wilde PDF-Xchange viewer zo graag het web op! Dat was me al opgevallen door ZA en ik heb 'm door ZA geheel laten blokkeren. Stols had dus niet geheel ongelijk met zijn wantrouwen... maar ach..., progjes die graag om onduidelijke redenen het web op willen, krijgen gewoon een rood kruisje in ZA. @Griffioen: Adobe opnieuw installeren en met REVO verwijderen. Overigens normaliter separaat topic openen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...