Ga naar inhoud

Is system mechanic is een kritisch getest? Ik heb mijn vraagtekens bij de prestatie winst voor €40


anoniem

Aanbevolen berichten

Er is wel een test gepubliceerd: http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/software/3264728/iolo-system-mechanic-10-review/ Maar ik heb zelf de gratis Ccleaner http://www.filehippo.com/download_ccleaner En de gratis Wise 365 (ooit aanbevolen door Bill Gates): http://www.majorgeeks.com/files/details/wise_care_365.html
Link naar reactie
Zonde van je geld. Recente Windowsversies kunnen prima het eigen register goed houden en grappen als defragmentatie is ook niet meer nodig. Je betaalt eigenlijk alleen voor een tool die je tijdelijke (internet)bestanden verwijdert. Dit kan je ook handmatig doen of met een gratis tool als CCleaner. Kortom. System Mechanic en soortgelijke tools kan je gerust vermijden.
Link naar reactie
System Mechanic® is op zich geen slecht programma maar er zijn genoeg gratis alternatieven. Bijvoorbeeld Slimcleaner. Meer info: http://decomputer.be/je-computer-sneller-maken-met-slimcleaner/ Om een PC snel te houden moet je ook alle rommel software verwijderen. Als onervaren computer gebruiker weet je vaak niet welke software je het best verwijdert. Slimcleaner gebruikt informatie uit de cloud om je te adviseren welke software het best verwijderd wordt. Ik heb Slimcleaner al op verschillende PC getest en meestal is er daarna echt wel een merkbaar verschil. De PC start sneller op en alles reageert gewoon een pak beter.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...