Ga naar inhoud

ineens werkt windows live mail niet meer op mijn windows 8 pc, wat te doen?


anoniem

Aanbevolen berichten

: ik krijg een venster waarin staat: Er is een probleem opgetreden waardoor het programma niet goed meer werkt. Het programma wordt gesloten en er wordt een melding weergegeven als een oplossing beschikbaar is. heb de procedure van Derk de Jong proberen uit te voeren, maar het lukt me niet. Ik ben nu windows live mail kwijt en krijg het niet meer teruggeïnstalleerd.:-( MOEDELOOS! Wat te doen?
Link naar reactie
Heb nog steeds geen windows live mail! Heb het programma opnieuw geïnstalleerd, maar krijg dezelfde melding: " windows live mail werkt niet meer. Het programma wordt gesloten en er wordt een melding gegeven wanneer het programma weer beschikbaar is." Ik heb windows 8.1. Wat moet ik doen? wie heeft dit ook (gehad)?
Link naar reactie
  • 4 maanden later...
http://support.microsoft.com/kb/2505524/nl Tja, Microsoft heeft bij het maken van een update van Live Mail software , steken laten vallen om het zo maar even te noemen. Het heeft volgens de verklaring Microsoft te maken met de compatibiliteit , ofwel in gewoon Nederlands, (poging) wanneer op je computer een bepaald stuurprogramma is geïnstalleerd, dat niet goed samen gaat met de software update van Live Mail, en daardoor niet goed kan worden verwerkt, een stuurprogramma, is een apart stukje software (los van Windows) dat bepaalde onderdelen in de computer aanstuurt zoals bijvoorbeeld de harde schijf, En nu is het probleem dat afhankelijk van het merk/type laptop/computer dat men heeft, wel of geen problemen kunnen ontstaan na de Live Mail update. Ofwel bij de éne computer verloopt die update vlekkeloos, terwijl bij een ander die zelfde update een probleem wordt. . In de genoemde site, staat beschreven wat je moet doen. Om te zorgen dat een recenter stuurprogramma wordt gedownload, waardoor de Windows Live Mail update vlekkeloos verloopt. Let op: kan je het zelf? Mooi...geweldig.....maar? ben je niet zo technisch,..ga dan niet zomaar zelf sleutelen......laat het dan over aan iemand die het wel weet/kan (familie, kennis, collega enz......... . Want met deze handelingen ga je diep onder de spreekwoordelijke digitale motorkap....en dan moet je wel weten wat je wel en wat je niet moet doen....... . Waar het op neer komt, is het volgende, Je moet volgens de instructies van Microsoft, Naar de site gaan van de fabrikant van jou computer/laptop, en daar het kijken of er een nieuw stuurprogramma is uitgebracht voor jou computer/laptop, Die moet dan worden gedownload, en worden geïnstalleerd in plaats van het oude stuurprogramma waardoor de compatibiliteit problemen kunnen worden opgelost. De meeste computers downloaden automatisch nieuwe software updates van stuurprogramma's van de website van de fabrikant. Maar blijkbaar staat om allerlei redenen die optie niet op alle pc/laptops automatisch ingesteld. Hier een korte lijst van websites waar afhankelijk van het merk pc/laptop dat je gebruikt/bezit de meest recente stuurprogramma's kan downloaden. http://www.samsung.com/nl/support/usefulsoftware/supportUsefulSwNotebook.do http://www.solvusoft.com/nl/update/stuurprogramma's/categories/asus/ http://www.acer.nl/ac/nl/NL/content/drivers http://www.toshiba.nl/innovation/windows7_drivers.jsp . De lijst is niet helemaal compleet, maar oké, de bedoeling is dat je zo'n soort site zoekt, maar dan de website van de fabrikant van jou laptop/pc..... Sorry.... Het is een heel betoog geworden, meer een poging, bedoeld om in Jip en Janneke taal zo noemen ze dat ongeveer, bedoeld om de pc/laptop gebruikers die (nog) niet zo thuis zijn in al die technische termen, handelingen en dergelijke, zo goed mogelijk op weg te helpen. . . Oké sterkte.....suc6....
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...