Ga naar inhoud

SuSE 9.1 op iso


Aanbevolen berichten

SuSE heeft officieel een iso-bestand voor SuSE9.1 ter beschikking gesteld op de volgende site ftp://ftp.nl.uu.net/pub/linux/suse/i386/9.1-personal-iso Het is niet volledig , maar na installatie kun je heel makkelijk updaten. Zeker als je open-carpet installeert en daar de volgende channel aan toevoegt: http://open-carpet.org/services/gwdg. Je krijgt dan de laatste versies van suse pakketen en kde 3.2 en ook gnome 2.6 Veel succes Berend
Link naar reactie
[quote:a1bc46f299="Berend-kb"]Novell komt binnenkort met een nieuwe testversie van SuSE. Deze zal echter anders zijn in die zin dat de Ximian-desktop geintegeerd wordt in SuSE Dat betekent dat veel nadruk gelegd gaat worden op Gnome. Maar volgens de voorlichters zal KDE wel ondersteund blijven.[/quote:a1bc46f299]Dus dat betekent dat de volledige versie ook weer te download aangeboden zal worden?
Link naar reactie
Mooi dat SuSE nu ook een officiele ISO aanbiedt. Voor veel mensen is dit namelijk toch beduidend eenvoudiger dan een ftp-install. Overigens is het afaik niet zozeer zo dat SuSE Ximian gaat integreren, maar dat de nieuwe Sundance desktop distributie van Novell SuSE en Ximian gaat combineren. De reguliere SuSE releases blijven hopelijk wel gewoon KDE minded.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...