Ga naar inhoud

problemen bij opstarten van programma's sinds update


Aanbevolen berichten

Sinds de afgelopen update van windows heb ik erg veel last van een probleem: bepaalde programma's willen niet meer opstarten. Dit heb ik bijvoorbeeld bij GTA en bij Trackmania. Bij beiden start wel het pop-up scherm op, maar na het klikken op play game willen de spellen niet tevoorschijn komen. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd, zoals als administrator draaien, videokaart updaten en herinstalleren. Maar niks blijkt te helpen. Ook google laat me in de steek, ik krijg alleen maar nutteloze sites te zien, maar dat kan ook aan mij liggen. Kan iemand me helpen? Alvast bedankt.
Link naar reactie
Meldt verder ook om welke Windows versie het gaat. En welk Service Pack deze heeft. Zou je ook nog kunnen melden, om welke updates het gaat volgens de [url=http://computertotaal.nl/software/23129-geschiedenis-van-windows-update-tonen.html]Geschiedenis van Windows Update.[/url] Beveiligingsupdates kun je beter niet ongedaan maken. Grand Theft Auto staat zo te zien in de [url=http://www.geekgyan.com/list-of-windows-7-compatible-games/]Windows 7 compatible games[/url] lijst. Echter Trackmania (Track Mania) zie ik er niet staan. Ook niet in deze lijst [url=http://www.techlivez.com/2010/03/windows-7-compatible-games/]Windows 7 Supported Games.[/url]
Link naar reactie
Dat zou je dan kunnen zien aan de installatie datums. Die zijn toch niet allemaal hetzelfde. En ze hebben toch niet allemaal dezelfde prioriteit. De updates met prioriteit Aanbevolen en Belangrijk zou je kunnen laten staan. Optionele updates zou je zonder problemen kunnen verwijderen. Vooral als het gaat om een updates van video drivers. Die kun je namelijk beter downloaden bij de fabrikant van de videokaart chipset.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...