Ga naar inhoud

Display uit na reset


Aanbevolen berichten

Van onze lavamat L47430A was er een lekkage waarna de code EFO te zien was en heeft mijn zoon een soort van reset uitgevoerd door diverse toetsen tegelijk in te drukken en de programma toets te verdraaien waarna het display uit ging. De storing was een lek rubber waardoor er water onderin de machine stond, dit verholpen maar display blijft uit en machine wil niets meer doen alleen afpompen wanneer vlotter bediend wordt. Is programma weer aan te zetten?
Link naar reactie
Is een gok... Sluit de deksels en zorg dat de machine uit staat. Druk de Start/Pauze knop en de Tijd knop samen in en houd ze ingedrukt. Draai dan de programma knop naar Katoen. Als het goed is gaan naar een paar seconden één of meerdere lampjes knipperen. Laat dan de toetsen los. Draai dan de programma knop in één keer door naar de 10de positie (Pompen) Krijg je nu een fout melding te zien? Druk dan de toetsen Start/Pauze en Tijd weer samen in en houd ze ingedrukt totdat de lampjes stoppen met knipperen (minimaal 5 seconden) Draai de programma knop door naar Uit, Katoen en weer naar Uit. De machine zou nu gereset moeten zijn.
Link naar reactie
  • 3 weken later...
Beste HarryO Na diverse malen bovenstaand geprobeerd te hebben blijft het display uit en start de machine nog steeds niet op, wel draait de pomp wanneer de vlotter onderin de bak opgetild wordt. Dat het display is uitgegaan komt overigen doordat eerder het boven staand gedeeltelijk is uitgevoerd maar na het verdraaien van de keuze knop de cyclus gestopt was.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...