Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Beste allen, wasmachine heeft kuren: Doet het wasprogramma prima, pompt water af, daar na lukt het niet om op volle toeren te centrifugeren, stopt dan met centrifugeren en pakt dan weer water, kan zo 5x doorgaan maar de was blijft nat én met sop. Enig idee? We hebben de afvoerslangen losgehaald en schoongemaakt, filter nagekeken.Het lijkt een electronisch probleem te zijn. Kan ik de wasmachine resetten oid? miele w5873 ed 111
Link naar reactie
Zou kunnen maar ik verdenk in eerste instantie iets anders: de waterhoogte meting. Verwijder het bovenblad. Als het goed is zie je een dun rubberen slangetje vanaf onderen naar het bedienings paneel gaan. Trek dat slangetje er voorzichtig af, blaas het slangetje goed door en zet hem dan weer terug. Probeer de machine dan nog eens op alleen centrifugeren zonder wasgoed. Let op bij het afhalen van het slangetje dat je het tuitje niet afbreekt, de nivo regelaar op de bedienings print is niet los verkrijgbaar.
Link naar reactie
mmm, toch niet… nu geeft de machine: " controleer dosering aan"? Snap er niets van: vloeibaar wasmiddel altijd met wasbol in de machine… Niet teveel zeep gebruikt. Centrifugeren klinkt op het einde ook raar; loopt aan? een beetje bonken? Iemand nog ideeën? Dank alvast!
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...