Ga naar inhoud

Hoe Bosch WAK28271FG/01 resetten met cod


Aanbevolen berichten

Reset procedure: Sluit de deur en zorg dat de programma selectie knop op uit staat. Draai de programma knop door naar standje "6 uur" (= Spoelen) Wacht 4 seconden. Druk de toets Centrifugeren in, houd deze ingedrukt en draai de programma knop door naar "7 uur"(= Centrifugeren/afpompen) Wacht 4 seconden en laat de toets Centrifugeren los. Draai de programma knop door naar Uit.
Link naar reactie
Bedankt voor de info, maar reset lukt niet :-( Hadden we gisteren al geprobeerd adhv andere posts op dit forum. Kan het probleem aan het display/printplaat zelf liggen? Als we aan de draaitop draaien verschijnt code E21, start knop brandt niet, maar wel een bol logo onder het sleuteltje brandt rood. De machine is 6 jaar oud, ziet er verder nog perfect uit, denkt u dat het de moeite is om een technieker van Bosch in te schakelen?
Link naar reactie
Weet je zeker dat de nieuwe borstels er goed in zitten en dat je alles weer hebt aangesloten wat je los hebt gehaald? De E21 kun je alleen resetten als je het probleem ook echt hersteld hebt. Vraag: waren de borstels ook echt versleten? Het constant branden van het "bolletje" onder de sleutel betekend dat je de deur kunt openen. Als hij knippert is de deur (nog) niet goed dicht. Resetten wil dan ook niet.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...