Ga naar inhoud

Whirlpool FSCR70410 probleem


Aanbevolen berichten

Onze 3½ jaar oude Whirlpool FSCR70410 heeft een aantal kuren sinds een week: - Hij schakelt zichzelf uit en start zichzelf weer op - Bij sommige programma's werkt de startknop niet, als je deze aanraakt reageert hij niet - Bij sommige programma's gaat de was wel aan, maar start het centrifugeren niet De stekker is er al een uur uit geweest, er is ook al een reset uitgevoerd. Op een gegeven moment heeft het een paar dagen gewerkt, maar begint e.e.a. weer opnieuw. Weet iemand een oplossing? Alvast bedankt!
Link naar reactie
Ik geef je de meeste kans op een probleem met de deurvergrendeling. Al zou je dit moeten horen door een klikkend geluid. Lees de foutcode eens uit: Sluit de deur. Zet de machine aan. Druk daarna de 2de toets van rechts in (= Optie toets/kinderslot), houd deze ingedrukt en druk dan snel 4 keer achter elkaar op de 5de toets van rechts (= Startvertrager) Je krijgt dan de tekst "Service Test" of "Factory Test" Je moet verder werken met de stand "Service Test". Staat hij hier niet op draai dan de programma knop 1 stand verder. [B]GA NIET TESTEN IN DE STAND "Factory Test" [/B] Druk binnen 5 seconden op de Start toets. Je krijgt nu de eventuele fout codes te zien, de code begint met een F. F-- betekend dat er geen fout geregistreerd is. Druk op start voor de volgende fout melding. Er kunnen maximaal 3 fouten opgeslagen zijn. De zelf testen worden doorgelopen in 5 stappen, iedere test kan zijn eigen fouten melden. De testen stoppen uit zich zelf. Als de test niet goed opgestart word zet dan de machine uit en weer aan. Indien hij op het kinderslot gaat dan deze weer ontgrendelen door deze toets minimaal 3 seconden ingedrukt houden.
Link naar reactie
Heel erg bedankt voor de reactie. Helaas kan ik dit niet meer uitvoeren, want het electrische gedeelte van de wasmachine was inmiddels overleden. Geluidsignalen kwamen uit de machine alsof de stekker er al uit was getrokken. We hebben besloten de wasmachine niet meer te repareren en een nieuwe te bestellen. Nogmaals dank voor de aangeboden hulp.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...