Ga naar inhoud

alleen lezen gaat niet uit


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:0ade962fcf="mgdam"]ik heb dit prob al vaker gehad, een map die staat als alleen lezen, wil ik dat uitzetten, dan vraagt ie netjes of alle submappen die eigeschappen moeten krijgen, toepassen en ok (windows xp).....maar die map staat dan nog gewoon als alleen lezen......ik snap er nix van, iemand een idee? [/quote:0ade962fcf] Er schijnt een virus in omloop te zijn, die zit soort eigenaardigheden zou kunnen veroorzaken. Wat voor map is het?
Link naar reactie
nou, n virus is ook onwaarschijnlijk, heb pas alles hersteld met n ghostfile en ik heb dit prob al n keer meer gehad, heb t toen zo maar gelaten, maar ik wil nu een forum uploaden van phpBB :D , en dan moet t zooitje echt niet alleen lezen zijn stond er. Ik heb hier al wat gekeken http://www.winguides.com/registry/display.php/790 en 1 dingetje veranderd met regedit (waarde 0 op fffff....nogwat gezet), maar dat mocht niet baten, kzal zo nog s de andere oplossingen bekijken, bedankt zover! gr Marco
Link naar reactie
ik zag dat je voor xp eerst nog n aantal andere dingen moest doen, namelijk dat sfc_os.dll aanpassen, heb ik gedaan, het staat nu zo: [img:8868b1c02d]http://members.lycos.nl/mgdam/hostmap/sfc_os.JPG[/img:8868b1c02d] dat is vlgs mij goed, de waardes 90 90, dan weer met regedit de waardes van sfcdisable op ffffff9d gezet...is ook goed zo dan: [img:8868b1c02d]http://members.lycos.nl/mgdam/hostmap/regedit.JPG[/img:8868b1c02d] emaar hij zet alleen lezen nog steeds terug als ik m verander.......wat doe ik nu fout dan?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...