Ga naar inhoud

Samsung eco bubble storing


Aanbevolen berichten

Als de nivo regelaar niet goed zou zijn of het slangetje hiervan verstopt is zou de machine zich anders gedragen. Er los water bij doen zou dan ook niet werken. Ik denk eerder dat het https://www.europart.nl/samsung-dc62-00024m-inlaatventiel-dc6200024m-wf0704f7w-wf70f5e0z4w-wasmachine-04070020 defect is. Gaat het fout bij zowel hoofd als voor was? Dat zijn nl 2 verschillende kleppen van het inlaat ventiel. De kans dat ze beide defect zijn is vrij klein. Indien het bij beide fout gaat controleer dan de stekkers/kabel die aan het ventiel zit, mogelijk is deze los getrokken. Indien er één fout gaat dan de weerstandswaarde van de spoel hierop doormeten, moeten beide ongeveer gelijk zijn.
Link naar reactie
Dag Harry, heb voorwas geprobeerd en na tijdje kwam storing 4e weer naar voren, deksel eraf gehaald was geen losse draad of e.d. Slangetje van sensor nog even door ge blaast . Bij onze wasmachine werkt ook alleen centrifugeren en spoelen ook via een topic gelezen. Daarna wasmachine aangezet zelf water in zeepbakje gegoten en hij werkte weer!!! Had geen meter bij me om spoelen door te meten. Heb je nog suggesties
Link naar reactie
"heb voorwas geprobeerd en na tijdje kwam storing 4e weer naar voren" Heeft hij bij de voorwas wel water ingenomen dan? Zo ja: dan is dat deel van het ventiel goed. Voor en hoofdwas hebben beide een ander deel van het ventiel. Dat hij daarna weer stopt en met E4 komt klopt dan ook, hij wil dan weer water nemen via het hoofdwas ventiel voor de rest van de programma delen. Meet dan de spoelen door, dan weet je al iets meer.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...