Ga naar inhoud

probleem


Oostingh

Aanbevolen berichten

Ok sorry vergeten. Aeg lavamat. Mod L764485FL. Type FL1064HM1. Het volgende is er aan de hand,als wij de aeg instellen met uitgestelde starttijd,zodat de aeg om 05.00 uur moet starten,en wij en wij doen dit om,b.v 22.00 uur gaat na ongeveer 1 uur dus rond 23.00 uur de pomp ineens,uit zichzelf draaien hoop dst iemand weet waar dit aan ligt.
Link naar reactie
Je maak me het knap lastig met die nummers. Type nummer en PNC nummer klopt niet. Volgens mij is het een [B]L76485FL[/B] dus een 4 te veel en [B]91453144201[/B], dus de 4 en 5 verkeerd om en een 1 te veel. Als hij blijft afpompen dan heeft hij een lekkage gevonden of loopt de machine langzaam vol met water voordat het programma begonnen is. Lees de foutcode eens uit. Zet de machine normaal aan op een was programma en als hij dan draait druk dan de toetsen Start/Pauze en Start uitstel samen in en houd ze ingedrukt. Welke fout code krijg je dan op het display?
Link naar reactie
Oke harry ga het proberen,er zit een waterslot op misschien verstopt inderdaad,maar je hebt gelijk dat het niet het probleem oplost van de uitgestelde start,is dit op een of andere manier op te lossen? Want de uitgestelde start gebruiken we best vaak,zo"n 4x per week.
Link naar reactie
  • 3 weken later...
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...