Ga naar inhoud

wat is het lettertype van de tekst op dit plaatje


anoniem

Aanbevolen berichten

Welk plaatje... Edit: dan maar gewoon via http://www.rpgelite.com/society/wallpaper/wallpapers/ > Fable-800.jpg ;) Maarja, ik heb geen id. Kijk bijvoorbeeld eens op [url=http://www.themeworld.com/fonts/index.shtml]ThemeWorld[/url] (handig via een categorie), [url=http://www.acidfonts.com/]Acid Fonts[/url] of [url=http://www.pcfonts.com/]PC Fonts[/url].
Link naar reactie
Hoi, Wat je zoekt is het "Dark Cristal" font. Check 1001freefonts.com voor het lettertype. Staat er zeker tussen.. [img:09a6029d66]http://www.1001freefonts.com/fontsdisplay/darkcrystal.gif[/img:09a6029d66] [url=http://www.1001freefonts.com/winfonts/darkcrystal.zip]Download linkje..[/url] Gr. J-P P.s. ik snap eigenlijk niet waarom ik dit doe. Bij dit soort requests krijg je dus amper een bedankje voor de hulp... :roll:
Link naar reactie
[quote:844641f8c2]...P.s. ik snap eigenlijk niet waarom ik dit doe. Bij dit soort requests krijg je dus amper een bedankje voor de hulp...[/quote:844641f8c2] ik bedank bijna altijd, zeker wanneer mijn probleem volledig naar wens is opgelost of een goed alternatief is gegeven. En als er snel wordt gereageerd is het al helemaal mooi So again, many thanks Kid
Link naar reactie
[quote:7058568f5a="kid jansen"]hoe kom je eigenlijk zo snel achter het lettertype van een tekst, ik herken er maar een stuk of vijf en voor de rest zou ik geen betere methode weten dan vergelijken (lijkt mij heel veel werk)[/quote:7058568f5a] Voor de meest gangbare is er wel een aardig trukje. Kans op trefzekerheid [dus vinden] neemt toe met het aantal fonts dat je in bijv. word hebt geïnstalleerd. Je kopiëert het stukje teks naar een word dokument. En zet je cursor ergens in de tekst en de rest laat zich raden.
Link naar reactie
Andere optie koop voor 40 euri de schoolbox van Corel , en laad de standaard fonts in ( OK OK kost opstart tijd maar goed ) dat zijn er een paar honderd ( maatje van me heeft er 6000 standaard geladen,, kan eerst koffie MALEN EN ZETTEN VOORDAT DIE BAK LOOPT :P ) en je hebt een gigaberg aan alternatieve fonts die standaard herkend worden. Kun je hele leuke dingen mee doen JP tikt me wel op de vingers als t niet zo is 8)
Link naar reactie
[quote:d79caf8f1b="Anjo"]Andere optie koop voor 40 euri de schoolbox van Corel , en laad de standaard fonts in ( OK OK kost opstart tijd maar goed ) dat zijn er een paar honderd ( maatje van me heeft er 6000 standaard geladen,, kan eerst koffie MALEN EN ZETTEN VOORDAT DIE BAK LOOPT :P ) en je hebt een gigaberg aan alternatieve fonts die standaard herkend worden. Kun je hele leuke dingen mee doen JP tikt me wel op de vingers als t niet zo is 8)[/quote:d79caf8f1b] Wat JP ervan gaat zeggen weet ik niet, maar loopt dat maatje vrij rond :wink: Zelfs al zou je er veel van gebruiken is dat een absurd aantal. Lijkt me handiger een directory met ongeladen fonts aan te maken; een paar inladen gaat vlug genoeg. Zelf ken ik dus iemand die veel met fonts werkt; zij "wisselt" de directories naar gelang behoeft aan bepaalde fonts bestaat. Werkt goed.
Link naar reactie
[quote:af635e9e14][quote:af635e9e14]kid jansen schreef: hoe kom je eigenlijk zo snel achter het lettertype van een tekst, ik herken er maar een stuk of vijf en voor de rest zou ik geen betere methode weten dan vergelijken (lijkt mij heel veel werk)[/quote:af635e9e14] Voor de meest gangbare is er wel een aardig trukje. Kans op trefzekerheid [dus vinden] neemt toe met het aantal fonts dat je in bijv. word hebt geïnstalleerd. Je kopiëert het stukje teks naar een word dokument. En zet je cursor ergens in de tekst en de rest laat zich raden.[/quote:af635e9e14] had ik idd niet aan gedacht, en het raden van de rest leek mij ook niet zo moeilijk :P
Link naar reactie
Ik wil hier nog wel even op in haken. Hoeveel fonts je hebt maakt niet veel uit. Het is natuurlijk los van het aantal, ook wel handig als de fonts bruikbaar zijn. Toch schiet mijn collectie soms ook te kort. In zo'n geval ga ik dus surfen over die font sites. Er zijn er nog veel meer van maar deze is lekker vrij van popups en flauwe download onderbrekingen. In het begin heb ik ook voor vele MB's mijn font map gespekt. Dit werd dus een groot nadeel bij het opstarten van de grafische progjes. Daarbij werd het er niet overzichtelijker op. Als je met een vaste lijst werkt krijg je ook meer feeling over welke fonts je hebt en waar ze staan. Voor mij maakt dit het kiezen wat overzichtelijker. Wat die tip van H.enk betreft. Klinkt logisch en is ook niet slecht. Alleen lijkt het me maar heel beperkt toepasbaar. Toch wel leuk gevonden :-) Gr. J-P
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...