Ga naar inhoud

AEG Lavamat L63600 met een programma-pro


Aanbevolen berichten

Geacht forum, onze wasmachine geleverd omstreeks 2007, heeft het volgende probleem . De machine stopt na een tijdje tijdens de programma's 95 en 60 gr C. Hij valt dan stil en schakelt terug op de beginstand zodat je denkt dat deze niet is aangezet, Het rode lampje Start/ pauze knippert dan, maar zie geen foutcode verschijnen. Om deur te openen op "spoelen" gezet en zie code "Err". Monteur erbij gehaald met Opmerking : Ernstige fout, zit in de programma-print en Is wel flink op leeftijd en electronica moet vervangen worden. Kosten ca, 350Eur. dus advies is : Koop een nieuwe. Is deze korte conclusie terecht of heeft iemand hiervoor toch nog een oplossing??? Vind dit namelijk wel heel kort door de bocht zonder enige aanwijsbare oorzaak. Heb in de deur de codes: PNC 914 003 337 00 | IPX 4 | S-No 53522465. Ben zeer benieuwd naar een forum reactie. Bij voorbaat al mijn dank. Johan.
Link naar reactie
Harry, bedankt voor de snelle reactie. Op het 60gr programma gestart en de foutcode is E00. Na. ca. 30 minuten is het programma gestopt en weer terug gegaan naar beginstand van 120 minuten. Het start/pause knopje knippert nu en de foutcode weer uitgelezen met resultaat E00. Wat kan dit zijn??
Link naar reactie
E00 betekend "geen foutmelding geconstateerd" Dus er is nu geen fout aanwezig de door de elektronica zelf gezien word. Advies: controleer de beide elektronica modules op losse contacten (vooral bij de relais) en koolborstelgruis. Bij twijfel een paar duidelijke fotos maken en deze ergens op internet zetten waar we ze kunnen zien.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...