Ga naar inhoud

Bosch wasmachine WAW32461NL start niet


Margaretha63

Aanbevolen berichten

Nadat onze wasmachine een foutmelding gaf hebben we de wasmachine uit elkaar gehaald en het filter leeggehaald. Alles weer in elkaar gezet maar nu start de machine niet meer. Als de deur dicht zit en het programma wordt opgestart klikt hij 1x en dan lijkt het alsof het gaat starten maar het klikt nog een keer en dan gaat het lampje van de deur knipperen en verder gebeurt er niets. De deur zit op slot en de wasmachine doet het niet. Wat kan dit zijn? Er zat veel troep in het filter dat we eruit hebben kunnen halen maar dit kon niet via de knop van de pomp die zit nog steeds vast maar alles is er wel uit dat hebben we gecheckt.
Link naar reactie
Was was de foutmelding? En als de filterdop vast zit dan deze even met een haardroger lekker warm maken, dan wil hij wel los. Of de pomp uit elkaar halen, heeft inwendig een bajonet sluiting. Staat er soms water onder in de machine, dus op de bodemplaat? Heb je nu een melding of icoontje in het display of ergens een knipperend lampje?
Link naar reactie
  • 5 maanden later...
Dag, Onze Bosch wasmachine van het type WAW32461NL geeft een knipperend kraantje aan en piept hierbij. Het filter is al schoongemaakt en ook de afvoer slangen zijn langsgelopen, maar alles is schoon. Wat kan hier aan gedaan worden? De wasmachine draait wel gewoon, maar hij piept zodra het kraantje gaat knipperen.
Link naar reactie
Waar vind je de filter tussen kraan en wasmachine? Het kraantje gaat pas knipperen op het moment dat de wasmachine wil centrifugeren, dus hij krijgt eerst voldoende water. Waterkraan staat helemaal open, filter van de wasmachine is al schoon. Ook de afvoer bekeken, of deze wel 'schoon' is, dit is het geval.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...