Ga naar inhoud

Lg F147W2D


Silvia-1

Aanbevolen berichten

Mijn wasmachine Lg F147W2D van 2,5 jaar oud (geen garantie meer) stopt na een poosje met wassen. Begint te piepen, knipperende lampjes (kreukvrij en voorwas) pompt vervolgens gedeeltelijk af en gaat dan uit. We hebben de lampjes storing gecontroleerd ( geeft aan dat er te weinig water toevoer is en dat er op het zgn waterslot een rode A zou moeten verschijnen. Dit is niet zo. Ook de filters gecontroleerd op verstopping maar ook daar geen bijzonderheden. Iemand nog een suggestie??
Link naar reactie
Staat inderdaad voor "geen of niet snel genoeg water ontvangen" Ik neem aan dat je met de filters het filtertje tussen kraan en waterslot bedoeld. Komt er wel voldoende water uit de kraan? Het zou ook kunnen dat de nivo regelaar de juiste waterhoogte niet ziet. Blaas anders voor de zekerheid het slangetje van de nivo regelaar eens door. Bovenblad er afhalen, nivo regelaar zit ergens rechts boven. Slangetje er af trekken, goed in het slangetje blazen en hem weer terug zetten.
Link naar reactie
Dank voor je reactie Harry! Inmiddels contact gehad met Lg, het is ws een kapotte sensor. Zij komen morgen langs en hebben een zeer nette coulance regeling getroffen omdat de machine net buiten de garantie valt. Nu hopen dat hij morgen ook daadwerkelijk gemaakt kan worden want de was in een groot gezin stapelt zich zeer snel op
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...