Ga naar inhoud

AEG 54600 maakt lawaai en piepend geluid


Merijn-3

Aanbevolen berichten

Beste allen, Onze wasmachine maakt sinds vandaag hele rare geluiden. Heel luid tijdens centrifugeren, alsof metaal langs metaal schaaft en als ik de trommel los ronddraai met de hand piept het. Zouden dit de kogellagers kunnen zijn? Zie filmpje voor het geluid: https://youtu.be/eDh8mPzAsYM Als ik op de website van AEG kijk voor reserve onderdelen zie ik trommellager en achterste trommellager staan. Weet iemand het verschil?
Link naar reactie
Klinkt zeer slecht... Of de lagers liggen er volledig uit of de trommel schuurt tegen de kuip aan. Ik kan het niet niet goed zien maar zit de trommel wel netjes in het midden van de kuip? Kun je de trommel bewegen tov de kuip? Lagers: daarvoor heb ik het lange nummer uit de deurrand nodig. Er zijn meerdere variaties van deze machine.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Betreft dan 2 lagers, een keerring en een pasbus. Deze site verminkt de URL. Plak hem in je internet explorer: https://shop.aeg.nl/search?q=:relevance: pnc:91400304300:asdfjlasldfjaljkf Laat de spatie tussen : en pnc weg Kies voor functionele stukken, je krijgt dan een tekening met de 2 lagers, keerring en pasbus. Met deze nummers kun je zoeken op internet.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...