Ga naar inhoud

herhaalde herstart voordat windows XP opstart


Aanbevolen berichten

heb je wel eens meegemaakt dat je PC opeens vastloopt en dan herhaald opstart? De Masters en Slaves worden nog gezien, meld dan even dat ntdetect niet wordt gevonden en herstart enz enz. Ook via veilige modus hetzelfde, het lijkt wel of er een stuk windows weg is. Het is een athlon 2000, 1052 DDR MB, 2 partities c en d; XP plus, Firewall Zonealarm, antivirus McAfee omline, ADSL via Router KPN en HCCnet. Heb c-schijf alles geformatteerd, opnieuw geinstalleerd, draaide 6 uur, toen plotseling weer vastloper en herstart etc. Heb ook nu Norton compleet geinstalleerd, maar of dat beter is? Toch weer vastloper. 1. kan dit hardwareprobleem zijn? 2. of een worm? was wel eens zonder firewall op internet. Hacker-progje? 3. draadloze muis deed soms ook wel eens raar, ging links ipv rechts of plotseling naar boven. 4. soms gaat PC spontaan zelf aan: spook?? Wie weet antwoord op mijn vragen? Paul
Link naar reactie
DIE STAAT AL DE HELE AVOND OPEN, LIET ER MOOI UIT, MAAR ER GEBEURT NIETS, ER KOMT OOK NIEMAND UIT. Een memtest kun je moeilijk draaien als je niet verder komt dan opstarten, de voeding is ok, doet het al een jaar en deed het steeds de eerste uren na een herinstallatie, Dus als je een ander voorstel hebt?
Link naar reactie
[quote:c5d1ebf271="p.feij"]DIE STAAT AL DE HELE AVOND OPEN, LIET ER MOOI UIT, MAAR ER GEBEURT NIETS, ER KOMT OOK NIEMAND UIT. Een memtest kun je moeilijk draaien als je niet verder komt dan opstarten, de voeding is ok, doet het al een jaar en deed het steeds de eerste uren na een herinstallatie, Dus als je een ander voorstel hebt?[/quote:c5d1ebf271]DIE STAAT AL DE HELE AVOND OPEN, LIET ER MOOI UIT je hoeft niet zo te schreeuwen. dus zoek het maar uit.
Link naar reactie
sorry, maar caplock stond nog aan, zag ik pas halverwege, had geen zin om alles weer uit te vegen, wilde niet schreeuwen, ben niet boos ook, gewoon een foutje. kan toch? zit ook niet elke dag op zo'n site en ik chat ook niet zoals mijn kinderen, die moesten er om lachen. OK. oohh sorry, weer. zal het niet meer doen.
Link naar reactie
[quote:da744f25a9="p.feij"]Heb c-schijf alles geformatteerd, opnieuw geinstalleerd, draaide 6 uur, toen plotseling weer vastloper en herstart etc. (..) Een memtest kun je moeilijk draaien als je niet verder komt dan opstarten, [/quote:da744f25a9] Bedoel je dat als je pc opstart met een [url=http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm]Windows98 opstart diskette,[/url] dat je de A:> prompt dan niet te zien krijgt? Gaat het om een merk pc, of heb je die pc zelf in elkaar gezet? Heb je er onlangs nog hardware aan toegevoegd? Als je geheugen hebt uitgebreid, was het wel exact dezelfde soort, of heb je al het geheugen vervangen? Je zou de [url=http://www.ultimatebootcd.com/]ultimate boot cd[/url] kunnen downloaden, om je pc mee te testen. Als je het geheugen niet kunt testen met memtest, dan zou je 't ook kunnen laten testen in de winkel waar je die pc, of het geheugen hebt gekocht.
Link naar reactie
[Bedoel je dat als je pc opstart met een Windows98 opstart diskette, dat je de A:> prompt dan niet te zien krijgt? Gaat het om een merk pc, of heb je die pc zelf in elkaar gezet? Heb je er onlangs nog hardware aan toegevoegd? Als je geheugen hebt uitgebreid, was het wel exact dezelfde soort, of heb je al het geheugen vervangen? ] we hebben geen opstartdiskette, het is een pc die in we in elkaar hebben laten zetten door een"kenner". Het geheugen was wel uitgebreid, maar wel met dezelfde, gewoon verdubbeld. Misschien kan die dat niet aan, dat zou kunnen. We gaan memtest eens proberen. dank voor de tip jolo en mkl
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...