Ga naar inhoud

Electrolux wasdroogcombinatie lijkt wate


Groen-1

Aanbevolen berichten

Mijn Electrolux wasdroogcombinatie droogt nog prima, maar het water lijkt niet meer heet te worden. Hoewel het deurtje geïsoleerd is lijkt mij dat je toch wel een enigszins warme deur zou moeten voelen tijdens het 90-gradenprogramma of condens op het deurtje te moeten terugzien wanneer je hem leeg draait. Volgens de monteur (telefonisch) is dit vreemd: hij geeft aan dat de wasmachine dan op het display een storing moet weergeven. Dit is echter niet het geval. Iemand hier die een ander idee heeft?
Link naar reactie
Er is weining tot niets over deze machine te vinden, alleen een onderdelen overzicht. Het wasmachine deel lijkt mij een gewone machine te zijn. Meet als eerste het verwarmings element eens door, moet tussen de 25 en 50 Ohm zijn. Meet ook of er wel 230V op komt te staan op het moment dat het water zou moeten verwarmen.
Link naar reactie
Ik heb geen spanningsmeter thuis, dus zal die even moeten gaan lenen. Wel heb ik net even gekeken en ik zie dat er aan een van de aansluitingen wat roestvorming is. Is dat een teken aan de wand of is dat normaal? http://i66.tinypic.com/5ur1w0.jpg (De afbeelding wordt wat groot weergegeven hier in het forum, bovenaan een link) [img]http://i66.tinypic.com/5ur1w0.jpg[/img]
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...