Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Ik heb even een vraagje omtrent de DVD+R schijfjes. Ik heb gewone dvd+r's gekocht en daar staat altijd een onderstaand RW logo op. waar staat dit voor? [img:a53d0e6642]http://www.nashua.nl/images/dvdplusrlogo.gif[/img:a53d0e6642] het maakt me verder niet uit dat het er op staat maar vraag me af waarom en waar het voor staat (neem aan voor rewritable) het is natuurlijk zeer verwarrend.
Link naar reactie
Er zijn binnen de DVD recordables 2 groepen. De + en de - groep. RW is gewoon een teken wat aangeeft dat de DVD voldoet aan de standaard die door de R (RW dus) groep is opgesteld. Hieronder vallen oa: Phillips, Microsoft, TDK, Dell en nog wat fabrikanten. [url]http://www.dvdrw.com/[/url] Lees dit maar eens [url]http://www.dvdrhelp.com/dvd[/url]
Link naar reactie
[quote:2add9d7750="L-Power"]Er zijn binnen de DVD recordables 2 groepen. De + en de - groep. RW is gewoon een teken wat aangeeft dat de DVD voldoet aan de standaard die door de R (RW dus) groep is opgesteld. Hieronder vallen oa: Phillips, Microsoft, TDK, Dell en nog wat fabrikanten. [url]http://www.dvdrw.com/[/url] Lees dit maar eens [url]http://www.dvdrhelp.com/dvd[/url][/quote:2add9d7750] 'RW' op een 'R' zetten, is dat net zo verhelderend als 4,7 GB erop zetten terwijl het 4,38 GB is?
Link naar reactie
[quote:6fa55a7fa6="L-Power"]Er zijn binnen de DVD recordables 2 groepen. De + en de - groep. RW is gewoon een teken wat aangeeft dat de DVD voldoet aan de standaard die door de R (RW dus) groep is opgesteld. Hieronder vallen oa: Phillips, Microsoft, TDK, Dell en nog wat fabrikanten. [url]http://www.dvdrw.com/[/url] Lees dit maar eens [url]http://www.dvdrhelp.com/dvd[/url][/quote:6fa55a7fa6] het verschil tussen de + en - groep was mij al wel duidelijk maar vroeg me gewoon af waarom dat RW logo op de +r dvd'd staat. maar dat is dus eigenlijk het logo van de + standaard.
Link naar reactie
[quote:ffdd88c1b2="RedDevil"][quote:ffdd88c1b2="L-Power"]Er zijn binnen de DVD recordables 2 groepen. De + en de - groep. RW is gewoon een teken wat aangeeft dat de DVD voldoet aan de standaard die door de R (RW dus) groep is opgesteld. Hieronder vallen oa: Phillips, Microsoft, TDK, Dell en nog wat fabrikanten. [url]http://www.dvdrw.com/[/url] Lees dit maar eens [url]http://www.dvdrhelp.com/dvd[/url][/quote:ffdd88c1b2] het verschil tussen de + en - groep was mij al wel duidelijk maar vroeg me gewoon af waarom dat RW logo op de +r dvd'd staat. maar dat is dus eigenlijk het logo van de + standaard.[/quote:ffdd88c1b2] correct. Niet meer en niet minder :)
Link naar reactie
[quote:8fee685610="Jaap H"][quote:8fee685610="L-Power"]Er zijn binnen de DVD recordables 2 groepen. De + en de - groep. RW is gewoon een teken wat aangeeft dat de DVD voldoet aan de standaard die door de R (RW dus) groep is opgesteld. Hieronder vallen oa: Phillips, Microsoft, TDK, Dell en nog wat fabrikanten. [url]http://www.dvdrw.com/[/url] Lees dit maar eens [url]http://www.dvdrhelp.com/dvd[/url][/quote:8fee685610] 'RW' op een 'R' zetten, is dat net zo verhelderend als 4,7 GB erop zetten terwijl het 4,38 GB is?[/quote:8fee685610] Zoiets ja ;) Snap dat ook niet waarom dat zo moeilijk moet. Als je een HD van 120 GB koopt heb je ook maar iets van 118 a 119GB beschikbaar ofzo.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...