Ga naar inhoud

Zanussi ZWG6160P - Programma loopt niet


Manuel-2

Aanbevolen berichten

De trommel draaide beide kanten op. Temperatuur van het water niet gecontroleerd, ook niet aan gedacht overigens. Inmiddels de machine opengemaakt en gezocht op losse contacten. Frontpaneel verwijdert omdat ik dacht dat daar wellicht vuiligheid de electronica had aangetast. Geen gekke dingen gezien. Na alles weer gemonteerd te hebben weer een test gedraaid en hela ...... hij doet het weer!? Misschien dat het spanningsloos maken van het frontpaneel een oplossing was. Electronica blijft wonderlijk. :-)
Link naar reactie
De storing is weer terug. Na het indrukken van de toetsen: 4xrood, 1x groen. Wat zou dat zijn? PS Het "ratelen" wat je soms hoort klinkt als een mechanische schakelklok. Klopt dat? Kan dat de reden zijn en waar zit hij dan? Update: Pomp blijft maar lopen. Ongeveer een half uur op pauze gezet.Daarna liep het programma door. Wordt misschien het waterniveau ergens foutief gemeten waardoor de pomp blijft lopen? Is er een sensor of een vlotter?
Link naar reactie
Opgelost! Omdat op zeker moment het programma ook niet meer wilden starten en alleen de pomp ging lopen werd mijn vermoeden mbt een waternivo meter sterker. Voor de kenners geen verrassing: de pressostaat. Losgemaakt en getest. Slang flink meerdere malen doorgeblazen. Tot op heden is dit dè oplossing gebleken. Dit waren leerzame dagen. :-)
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...