Ga naar inhoud

Welke laptop kopen?


Aanbevolen berichten

Hoi ik ben van plan een laptop te gaan kopen :lol: Nu ik mijn kerstkaartjes heb gelopen en het 1 en ander aan geld bij elkaar heb gespaard ligt mijn budget rond de €1000,- Het enige is ik heb weinig ervaring met laptops en vraag daarom hierbij jullie advies bij de aankoop van zo een duur apperaat. -Welk merk? (zijn er merken die sterk af te raden zijn)? -handige tips -enz Ben zelf onder tussen ook druk opzoek maar wilde toch jullie advies eens vragen hierbij. eisen: -af en toe een spelletje erop kunnen spelen zou leuk zijn -batterij mag niet te snel leeg zijn -mag een aardige schijf in zitten -15'' scherm. Alsvast bedankt allemaal
Link naar reactie
Beetje vaag: -op eigenlijk alle laptops kan je wel een spel spelen (hebben redelijk standaard 64MB video (128MB komt ook voor) -Wat is een aardige schijf?? ik heb 40 à 60 GB is redelijk standaard in laptops -15" is ook redelijk standaard MAAR, met €1000 kom je er volgens mij niet. ik heb een MEDION laptop van €1500 incl. BTW. Met jouw budget zit je denk ik aan een intel celeron, shared video, max 256MB intern en maximaal 40GB schijf en geen brander. (dit is een beetje een gokje hoor) Wil je echt een laptop, of kan het ook wel met PC?
Link naar reactie
Ik heb zelf al een pc (2) maar het gaat mij hier echt om een laptop, ik heb gekeken naar het 1 en ander van rond de €1000,- dan heb je nog wel een aardige processor en hardeschijf erin maar dan valt de videokaart weer tegen. Denk dat ik nog even door spaar dan. zelf had ik deze gezien: http://www.computer-land.nl/index.php?page=beschrijving&prodid=3585 prijs €1299,-
Link naar reactie
Ik zou zelf ook nog even doorsparen. Budget is voor jouw wensen eigenlijk net iets te krap. Er zijn wel laptops te vinden voor € 1000,-. Voor jouw wensen heb je denk ik minimaal nodig: - +- 2 / 2,4 ghz processor - Ati M9 videokaart Waarom wil je per see een 15" scherm. Met 14,1 Xga valt ook prima te werken, en dan kan je denk ik sneller een latop vinden die een beetje binnen je budget past. Ik denk dat dit misschien nog wel iets voor je is voor € 995,- http://www.de-laptopper.nl/index.php?file_id=940 Scenic20
Link naar reactie
IK heb een aardige laptop gevonden, http://www.jewelnotebooks.nl/index.php?page=brilliant-2770 De 2,4Ghz versie is bij alternate tekoop voor €999,- http://www.tweakers.net/pricewatch/54335?Landfilter=Benelux Het lijkt mij een goede laptop voor mijn budget De laptop beschikt zelfs over een ATI M9 videokaart! Alleen is het mij niet duidelijk: -of het een celeron is? -p4 mobile? -of een standaard p4? Op de site van alternate staat Celeron maar bij de omschrijving bij jewell staat P4 wat is het nu??
Link naar reactie
Hmm celeron ik heb daar nooit echt positieve verhalen over gelezen. zo het liefst nog een vergelijk tussen de P4 en de P4C zien. Maar zou jij hem kopen? andere laptop die ik gezien heb: Acer Aspire 1352XC Euro735,00 -XP2200 -256Mb pc2100 -20Gb schijf -max 64Mb video sis shared (das weer minder) dit is een laptop die erg goedkoop is maar weer mindere videokaart heeft :cry:
Link naar reactie
Als je een laptop kan vinden voor 1000,- van Acer of Dell of Asus dan zijn die bijna altijd van dezelfdfe kwaliteit als de duurdere van die merken. Je enige probleem is en blijft de videokaart. Ik zou gewoon goed zoeken en alle topics lezen over laptops (ook die op http://gathering.tweakers.net/) en dan vind je er vast wel een. Veel plezier ermee!
Link naar reactie
Primafoon heet laptops in de aanbieding Toshiba;s vanaf 799 euro!!! Ik ben zelf al 2 jaar eigenaar van een toshiba laptop en heb hem 2de hands gekocht en ben er zelf zeer tevreden over alleen de hardeschijf was na 6 jaar toch wel een beetje op (dag en n8 gebruik) Ach ja hij doet het nog steeds na al die tijd!! mayby moet je daar anders ff informeren mzzl 8)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...