Ga naar inhoud

Nieuwe PC.....?


Aanbevolen berichten

[quote:be876b3aae="BrigitteW"]En Sky c.q. Dixons is ook helemaal fout. Denk je eens in dat ie kapot gaat. Zie je het al voor je? Je levert 'm in bij de Dixons waar je je verhaal moet vertellen aan een nitwit, ze sturen 'm op naar een of andere werkplaats en je bent 'm een paar weken kwijt. Zo'n merk-PC, als je bij Sky al van een merk kunt spreken, is sowieso een afrader. Je ziet het nu al, je kunt niet eens een andere voeding erin laten zetten. Het is deze configuratie en anders niet.[/quote:be876b3aae] Ik ben absoluut geen fan van Dixons, maar het bovenstaande is onjuist. Je kunt bij Dixons behoorlijk veel aan de Sky-configuratie laten wijzigen. Ze hebben in hun winkels een brochure liggen met alle mogelijkheden en meerprijzen. Je kunt heel veel onderdelen "upgraden" en de bijbehorende prijzen staan in de brochure. Wel klopt het dat je de voeding niet kunt aanpassen.
Link naar reactie
[quote:c7eb1a5c91="roeske"][quote:c7eb1a5c91="BrigitteW"]En Sky c.q. Dixons is ook helemaal fout. Denk je eens in dat ie kapot gaat. Zie je het al voor je? Je levert 'm in bij de Dixons waar je je verhaal moet vertellen aan een nitwit, ze sturen 'm op naar een of andere werkplaats en je bent 'm een paar weken kwijt. Zo'n merk-PC, als je bij Sky al van een merk kunt spreken, is sowieso een afrader. Je ziet het nu al, je kunt niet eens een andere voeding erin laten zetten. Het is deze configuratie en anders niet.[/quote:c7eb1a5c91] Ik ben absoluut geen fan van Dixons, maar het bovenstaande is onjuist. Je kunt bij Dixons behoorlijk veel aan de Sky-configuratie laten wijzigen. Ze hebben in hun winkels een brochure liggen met alle mogelijkheden en meerprijzen. Je kunt heel veel onderdelen "upgraden" en de bijbehorende prijzen staan in de brochure. Wel klopt het dat je de voeding niet kunt aanpassen.[/quote:c7eb1a5c91] En laat nu net de voeding het onderdeel zijn dat vervangen moet worden :o , maar goed een andere voeding zou ik er toch wel in willen hebben met deze specs, anders heb je een grote kans dat je een instabiel systeem krijgt.
Link naar reactie
[quote:c56677b215="vincenzo"][quote:c56677b215="webspider"][quote:c56677b215="vincenzo"]ik heb 5 pci en ik gebruik ze niet hoor :P[/quote:c56677b215] Des te beter: met 5 heb je veel minder snel IRQ-problemen, gewoon omdat je tussen de kaartje een slot leeg kunt laten :-)[/quote:c56677b215] maar ze zijn allemaal leeg :roll:[/quote:c56677b215] Communicatie 56 kbps PCI modem V.92 Geluidskaart Creative Soundblaster Audigy 2 player Een audigy 2 onboard, :lol: Dwz dat hij er nog maar 1 overheeft, en die deelt waarschijnlijk het irq met het agp slot. Oftewel, koop voor het geld dat je in die pc stopt een heel mooie andere pc bij een professionele pc shop (kijk op tweakers.net, daar staan er heel veel). Dan zit je niet alleen beter qua garanties etc, je hebt meestal ook nog iets betere kwaliteit.
Link naar reactie
En ga met zijn allen klagen bij je baas over de beperking van alleen Dixons. Wij hadden hetzelfde probleem en na veel gemekker konden we uiteindelijk terecht bij een zaak naar eigen keuze. Offtopic: kijk goed uit of je je financieel niet in de vingers snijdt, er worden vormen van PC prve gehanteerd, waarbij een zg. fiscaal voordeel ontstaat door verlaging van het brutoloon, wat uiteindelijk ook een negatief effect kan hebben op je latere pensioenuitkering. :o
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...