Ga naar inhoud

Vergelijking toetsenbord


Aanbevolen berichten

Ik zit te twijfelen tussen twee toetsenborden. Niet zozeer om alle poespas wat de een heeft, en de ander niet, maar gewoon om de werking. Ik zit te twijfelen tussen de volgende twee: Logitech Cordless Desktop Deluxe Optical [img:e17d37e8c0]http://www4.alternate.nl/prodpic/450x450/n/ntzl36.jpg[/img:e17d37e8c0] Cordless Desktop MX [img:e17d37e8c0]http://www4.alternate.nl/prodpic/450x450/n/ntzl37.jpg[/img:e17d37e8c0] Mij voorkeur gaat naar de eerste, vooral om de zachtere prijs. Maar is dit verder een goed toetsbord/muis? Reageert de muis goed, zijn er geen vertragingen?
Link naar reactie
het zijn beiden zeer goede toetsenborden ik weet verder niet veel verschil te noemen tussen bijden, muisberijk enz. zal wel goed zitten (ik neem aan dat je niet 5 meter ofzo van je beeldscherm af wilt zitten?) het gaat er dus eigenlijk alleen om welke je het mooist vindt en welke het meeste tik geluid maakt bij het toetsen (is naar mijn idee ook wel belangrijk)
Link naar reactie
Indien je graag spellen speelt op je PC, en dan met name snelle aktiespellen, moet je rekening houden met de sampling rate van je muis. Bij de meeste draadloze muizen ligt die rond de 50~60 hertz. Dat is voor een fanatieke gamer doorgaans onvoldoende. De MX doet het wat dat betreft een stuk beter: 125 hertz (alleen via USB). Ook vind ik de ergonomie van de MX700 erg goed, maar dat zal van persoon tot persoon verschillen. Verder heeft de MX een ingebouwde oplaadbare batterij. De muis wordt opgeladen door hem in de houder te plaatsen. Die andere muis gebruikt toch normale batterijen? Die hebben meestal de onhebbelijke gewoonte om de geest te geven op het moment dat je ze het hardst nodig hebt :)
Link naar reactie
[quote:d59080117c="Arwen"]Ik zit te twijfelen tussen twee toetsenborden. Niet zozeer om alle poespas wat de een heeft, en de ander niet, maar gewoon om de werking. Ik zit te twijfelen tussen de volgende twee: Logitech Cordless Desktop Deluxe Optical [img:d59080117c]http://www4.alternate.nl/prodpic/450x450/n/ntzl36.jpg[/img:d59080117c] Cordless Desktop MX [img:d59080117c]http://www4.alternate.nl/prodpic/450x450/n/ntzl37.jpg[/img:d59080117c] Mij voorkeur gaat naar de eerste, vooral om de zachtere prijs. Maar is dit verder een goed toetsbord/muis? Reageert de muis goed, zijn er geen vertragingen?[/quote:d59080117c]wordt het niet tijd dat je zelf eens naar een goede pcboer gaat. het is flink irritand om maar over een ding te OH je in de toekomst te kopen pc. voor dat je alles hier heb uit gemolken, met je vragen over is dit beter of dat enz enz . zijn de in de toekomst te kopen onderdelen flink verouderd. dus koop die troep en begin dan eens een ander topic over breien >dammen of> psv < of zo :evil:
Link naar reactie
Er zijn niet veel goede toetsenborden - maar als je er een zoekt heb ik een tip: leg het toetsenbord over de knie en probeer het te buigen. Als het breekt, kun je het weggooien; buigt het, dan is het iets beter maar heeft het geen staalplaatbodem; geeft het geen millimeter mee dan kun je het gerust kopen. Mits er niet teveel van die gekke knopjes opzitten, want tegen de tijd dat het volgende OS uitkomt zullen ze er vast geen nieuwe driver meer voor schrijven...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...