Ga naar inhoud

Machine start programma niet


Peter-2259

Aanbevolen berichten

Heb een Indesit IWB6143. Machine draaide een programma, maar we kregen kortsluiting bij de aansluiting. Electricien heeft dat verholpen, maar nu start de machine geen enkel programma meer. Lampjes branden zoals normaal, maar verder gebeurt er niks. Deur wil ook niet open en er zit nog een was in, dus. Heeft iemand enig idee??? Volgens de buurman zou wel eens het verwarmingselement kapot kunnen zijn.
Link naar reactie
Ik verdenk eerder de deurvergrendeling zelf of de elektronica module onder in de machine. Wat was de oorzaak van de sluiting en waar zat deze precies? Mogelijk geeft de machine hier een opdonder van gehad. Laat de machine eerst geheel leeg lopen (slangetje naast de pomp of anders via de afvoerslang). Verwijder dan het bovenblad en ga met je hand tussen de kuip en het front door. Probeer de deurvergrendeling zo open te krijgen en controleer daarna de vergrendeling op smeltplekken/gammele stekker verbinding.
Link naar reactie
De kortsluiting was bij de stekker. of beter gezegd zo'n stekkerdoos aan de muur met zo'n touwtje. Volgens de electricien was het daar doorgebrand. Zal inderdaad eens proberen op die manier de deur te openen. Water is al wel uit de kuip. Verder alles geprobeerd: filter schoongemaakt, afvoerslang ook.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...