Ga naar inhoud

Wasmachine siemens XL1662 blokkeert bij


Aanbevolen berichten

Het type nummer is niet voledig. Foutcode3 is een afvoer (pomp) probleem. Het water word niet of niet snel genoeg weggepompt. Laat de machine geheel leeg lopen. Mogelijk zit er een slangetje naast de dop van de pomp, zo niet dan de afvoerslang in een afwastijltje leggen. Als de machine geheel leeg is de dop van de pomp los draaien en controleren of de pomp schoon is en of het schoepje van de pomp soepel wil draaien. Voor meer hulp alle info uit de deurrand vermelden.
Link naar reactie
Water blijft staan in machine - centrifugeren gaat als de stop onderaan de machine verwijderd is Bij opendraaien van de stop loopt water weg - de schoepen draaien - niets lijkt te blokkeren Afzuigslangetje loopt ook - bij inblazen geen obstructie Volledige code : Siwatmat XL1662FG-16FD8601 700380 Idee van kosten van nieuwe pomp+reparatie - of best nieuw aanschaffen
Link naar reactie
Hoort nog een W voor ... Verwijder het achter panneel en kijk of de pomp wel gaat draaien. Zo nee: hang de motor dan eens rechstreeks aan de 230V Zo ja dan zit er een verstopping in de slang tussen kuip en pomp. Hier zit een eco bal in die wel eens blijf plakken door smurrie. En nieuwe pomp is vrij prijzig. http://www.siemens-home.nl/sparepart/finder/detail/WXL1662FG/16#/tab-spare-section-3 op het originele pomphuis maar dan moet je hun even bellen.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...